Sabaha kadar uyumadım

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Merhaba Hanımlar .2 gündür lekelenmem sonucu dün gece regl oldum ve öyle acı çektim ki sabaha kadar oturdum ağladım sızlandım yerlerde debelendim.2 ağrı kesici 1 bebe aspirini aldım bana mısın demedi .Sizinde mi böyle oluyor bende dönem dönem kist oluyor ilaç içiyorum belli bir süre temizleniyor acaba yine mi oluştu çikolata kisti ağrı yapar mı?Neden doktora gitmiyorsunuz derseniz ilk evlendiğim sene düzenli olarak 6 ayda bir genel bir muayene olacağım demiştim ama genel olarak çok kaba ters doktorlarla muhattap olduğum için biraz korkuyorum ve hep erteliyorum

Benim adet dönemlerim çok ağrısız geçer Ve çok düzenlidir saati bile hep sabah saatlerindedir geçen ay 15 gün buay da 10 gün gecikti ve bende hafif hafşf sancı hissetmeye başladım neden bilmiyorum dr.a gidicem pazartesi ya da salı bakalım ama sizde anlayışsız dr. Lar yazmışsınız çekiniyorum çok

Karninizda sisme var mi? Sancidan acile bile goturur bu kistler. Cikolata kisti diyenlerin yuzune tokat atasim geliyor. Cok ciddiye alin ve ultrasonla baktirin. Ama sadece siddetli regl ise 1) cok yuruyun 2) vitamin b12 alin 3) cay/kahve ve unlu seyler yemeyin 4) bol yesillik tuketin. Kegl egzersizleri yapin. Ne kadar cok hareket ederseniz kasilma o kadar azalir. Gecmis olsun.

çikolata kisti adet dönemlerinin sancılı geçmesine sebep olur ben kasık ve bacak ağrısndan adetimin ilk 2 günü yürüyemezdim.iyi bir kadın doğum uzmanına muayene olup tedavi olman öneririm.

Ne kisti ki?Var şişme taş gibi sorun şu sökülemiyorum çok düzenli ama kanama miktarı çok çok az peçete bile koyabilirim o derecede .

Benim adetlerim hep agrili sancili olur kendimi bildim bileli oyle boyle degil 2 gun yataktan cikamam. Hava degisimi ve su tuketimi cok onemli. Kist oldugunu doktordan mi ogrendiniz? Kizimi dogurduktan sonra bile gecmedi halbuki gecer demislerdi hep. Bence bi doktora gorunun yinede ama normal oldugunu dusunuyorum

Belki bana denk gelmiştir bilmiyorum fakat gidersem kesinlikle erkek doktora gideceğim gördüğüm kadarıyla bayanlar saygısız

Evet bekarken öğrendim yasmin içmiştim 3 ay kadar bir süre geçmişti sonra yine çıktı yine ilaç .En son evlendikten sonra rutin kontrol için gitmiştim 4 cm kadar demişti yasminle korunuyordum ilaç vermemişti

Kist gecmez, dormant kalir. Oestrojenle alakasi vardir. Yukske olunca buyur. O kist kendi kan dolasimini kendi ayarlayan, vampir gibi birseydir. Anemi yapar. Siz gorunun en kisa zamanda.

Benimfe hep agrili sancili gecer kistim yok.hatta dr saglikli bayanlarin sancili adet gordugunu soylemisti rahim fazla kanamayi onlemek icin kendini kasiyor bizde bunu sanci olarak algiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…