sabahları canım bu kadar yanıcaksa uyanmasam ..

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
ayrıldık ve uyandıgımda canım oyle cok yanıyokı anlatamam.neden bole oluyo gece daha iyiyim ama sabah bitmiş bi durumda uyanıyorum nefesım kesılıyo.neden sabah bu kadar kötu oluyorum nasıl ıyı olabılırım bılmıyorum.sonra kalkıyorum yataktan hala canım acıyarak kahvaltıya oturuyorum anneme bellı etmemeye calısıyorum yemıyorum dıye kızıo ama yapamıyorum mıdem nasıl bılıyomusunuz sankı kuscakmışım gıbı içim hiçbisey almıyo ama zorakı yemeye baslıyorum bı lokmayı agzımda yırmıkere cevırıyorum enaz hıcbısey yemek ıstemıyorum kusmamak ıcın kendımı zor tutuyorum.hergun boylemı uyanıcam yanı ben artık uyanmak ıstemıyorum..

Bazı geceler onu rüyanda görmek sabahları onsuz güne uyanmak kadar acı veren bir şey yok. Alışamıyorum bir yumruk boğazıma oturmuş gibi sanki. Zamanla alışacağım diyorum o da olmuyor Rabbim bize güç versin.

yeni mi ayrıldınız :44:
İlk zamanlar normal bunlar. kolay değil elbet. ama hayat devam ediyor.
bugün tekrar olmayacak, şu anı tekrar yaşamayacağız.
o yüzden yok yere yakmayın canınızı.
zamanla hepsi geçecek.
ayrılığın sebebi neydi ?

Aynı şey bende de oluyordu
İçimde tarif edilemez bi boşluk,midemde ezilme..Kalbim ağrıyor..Halsizlik..Sanki gece boyu ağlamışım gibi bi hüzün..

Malesef ayrılık acısının ilk belirtileri

ayrılmamızın sebebını soylıyım.ıkı gunde bır gorusuyoduk yıne.gecen hafta bugun işte; msj attı bugun goruselım dıye bnde tamam dedım ama annemde o gun carsıya cıkıcaktı ve gızlıce gorustugum ıcın annem gorebılır dıye ona annem carsıya gıtcekmıs bugun gorusmeyelım dedım.ondan oncekı gunde annem gece 2de neti kapat dıye kızdı bana bnde annem kızıo dedım ve kapattım.neyse gorusmeyelım bugun dıyınce aradı hep anne muabbetı dedı bagrdı cagrdı kapattı bıda da aramadı.ıkı gun sonra feyste benı sılmıs bnde sılmıssın benı dedım o da evet annen aılen duymasın dıye yaptım dedı bnde kızdım bıttı dıyemedın feystenmı bıtırdıgını soledın yazık dedım o da bn bıttı demedım aılen duymasın ıste o yuzden dedı.bnde sustum ıkı gun sonra msj attım bugun goruselım dıe cvp gelmedı bıtanedaha attım yıne cvp yok aradım acmadı bunun ustune bende baskası var anladım bıda yoluna cıkmıcam ılgılenmıosun artık anladım dedım işim var diye cvp attı bnde tm yazdım.ıkı gun oldu bu olalı bıda aramdı ztn.ayrılık sebebı o kadar anlamsızkı noldunu bıle anlamadım.kotuyum

sana hala bitti diyememiş. ama yaptıkları çoktan bitirdiğini gösteriyo malesef.
mesaj atma dicem ama belirsizlik seni daha çok üzer. hiç olmazsa bitti desin sende artık bu gerçeğe alışmaya başlarsın. ama bişi demediği için sende hala bi umut var. haksız mıyım? :44:

bence senin için en iyisi olmuş. sonuçta sen tek başına bi insan değilsin ailen var dimi? e haliyle ailenden çekiniyosun sevgili konusunda annenin falan görmesini istemiyosun. buna saygı göstermeyen insandan başka bişey bekleyemezsin. oh ne ala hem kızı kap hem istediğin gibi gez dolaş kız seni sevsin değer versin. ama böyle de saygı duyulması gereken bi konu hakkında bağır çağır. hiç hoş değil. bikere önce seni düşünmesi gerek kendinin öyle tekliflerde bulunması gerek senin zora girmemen için. o yüzden boşver eminim ki daha anlayışlı ve ailesel durumlarına daha saygılı bi insanla karşılaşırsın.

tam olarak aynısı bende yaşadım.gunduz bütüngün aç kalıp düşünmekten ve ağlamaktan bitkin düştüğümden gece hemen uyumak istiyordum düşünmeden çünkü halim kalmıyodu uykuya bırakıyodum kendimi.her sabah erkenden bıçak yarasıylaa uyanıyodum ve bugunde nasıl geçicek diyodum.hergün sabahları o duyguyu çektim.sonra onun hakkında duyumlar aldım baktım o başkalarına koşmuş sonra birsürü şey duydum bunlar sevgimi köreltti onun düşünmenin sadece kendime zarar verdiğini anladım.1 ay sürdü bu sıkıntı ama artık geçiyorrr.yinee kalkınca aklıma düşüyor ama acıtmasına hayatıma engel olmasına ailemi üzmesine artık izin vermiyorum

canim benim sabir gerikiyor, biraz zaman gecsin uzme kendini,duygusal dusunmemeye calis,bos kalma biselerle ugras.onu tanimadan once nelerle mesgulduysen yine onlarla ilgilen,hergun kendine bi program yap sakin odana kapanma,arkadaslarinla zaman gecir,nasihat gibi oldu ama benden sana bir tavsiye mutlu huzurlu kal hayat yasamaya deger

canim benim sabir ve zman gerekiyor,bi sure baska seylerle mesgul ol onu tanimadan oncede yasiyordun sen.ondan oncede gulebiliyordun. bu cektigin aci kimse için degmez mantikli dusunmeye bak.cok insanlar tanirsin cok insan seversin Allahm aradigin mutlulugu nasip etsin sana.huzurlu mutlu kal.

barıstık.bana yazıklar olsun dıe msj atmıs bnde cvp attım ole konustuk barıstık sımdılık.ama bu sfer mutlulaga alıstrmıcam kendımı heran gıtcekmıs gıbı davrancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…