Sabahları evden çıkarken oğlumun huysuzluğu ve işe hergün geç kalma

Sanırım zamanın annelerinin ortak sorunu.. Benim miniğim de seni çok özlüyorum anne diyor, okula gidip geldikçe hırslanıyor sanki. Ne diyeyim, daha çok vakit ayırmalıyız. Ben artık hafta sonumu tümüyle ona adamış durumdayım. Şimdi kışda geldi ya, evde bol bol eğleniyoruz. Bizim sorunumuz da sadece hafta içi...

Bunu yaşayan tek ben ve benim oğlum değil biliyorum.Çalışan anne olmak her koşulda çok zor ama hayat şartları.Keşke daha iyi durumda olsakta çalışmasam doya doya oğlumla evde olsam diyorum.Ama bir yandan da evde olsam 4 yaşına geliyıor.Yine kreşe verirdim.O zamanda aynı huzursuzluğu yapmayacak mı diye kendimi teselli ediyorum.

Sanırım çocuktan çocuğa değilşiyor bu durum. Mesela ben okulun ilk günü anneme bekleme artık git demiştim, abimse hep ağlayıp gitme anne demiş ve okula zor alışmıştı.

sizin bebişler dokunmadan uyuyamıyormuş..

peki benim koca dana,senin o memeni mıccık mıccık yerim diye geziyor arkamda..

seneye nasıl gidecek bu çocuk okula halen anlamış deilim..:1::1:

evet aynen öyle.seninki de çok fena amannınn:52:.kızıma diyorum babanın memişini tut hayır onunki güzel değil seninki güzel diyor:1:

Oğlum 3,5 yaşında kreşe verdik geçen hafta 3 gün gitti sonra hastalandı bir haftadır annane bakıyor.Önümüzdeki hafta kreşe gitmeye devam edecek.Sabahları dar vakitte ilgi istiyor bende hazırlanmaya çalışıyorum haliyle onunla ilgilenemiyorum.Çok huysuzluk yapıyor bağırıyor ağlıyor.Hep işe geç kalıyorum.Sabahları evde kıyamet kopuyor.Kavga gürültü çıkıyorum evden.Strese giriyorum off.Bugünde yine aynı şey oldu. Bir yandan hazırlanıyorum diğer yandan oğlum ağlıyor anne yanıma gel kucağına al vs.Dayanamadım kızdım bende bağırdım.Sonrada insan üzülüyor tabi.Dün akşam yemek yemedi sinirlendim.Eline bebekken çekildiğimiz resmi almış yanıma gelmiş.Ben seni çok özlüyorum sen yokken hep bu resme bakıyorum.Sen beni özlemiyormusun diye dudaklarını büzerek gözleri dolarak konuşuyor.Sarıldım kucakladım onu işteyken özlediğimi anlattım.Çok üzülüyorum yaa...Kreşe devam edecek bakalım o zaman biraz daha farklı olur diye ümit ediyorum..

kıyamam kuzuyaaa. benimkide haftaya başlayacak kreşe. ne çabuk da hastalanıyorlar öyle. 3 gün içinde hastamı oldu yavrucak.
neyse şanslısınız ki anneniz var...

Back
X