Sabahları saat çalıyor, saati kapatıyorum sonra yine uyuyakalıyorum diyenler !

Ben susturmak için kalkayım diye telefonu masaya koyarım, ama uyandığım zaman uyanmam gereken zamanı geçirmiş olurum, elimde veya yastığımın altında bir cep telefonuna bakarım, alarmı duyduğum, kalkıp telefonu susturup yanıma alıp tekrar yattığımı bile hatırlamam:)
Bu saati beğendim:) ancak alarm sesinin dayanılmayacak olması gerek...

bencede süper bir icad ama sabah sinirle kaldırır bu be zorla uyku sersemi yap yapabilirsen bide o sinirle:))))

başlığı görünce heyecanla açtım
eşim için alırım diye
ama eşim o saati susturmak için duvara fırlatır :delphin:
onun helikopterli saati vardı saatin susması için helikopteri yakalamak gerekiyordu havada
alcaktım son anda vazgectim
öyle saat olur mu yaf gamyoncuiremsu

Sabahları işe, okula geç kalmaya son. İki kenarındaki tekerlekleri ile kaçan Clocky saat sabah uyanamayanların imdadına yetişiyor. 60 cm yükseklikten düşse bile hasar görmeyen Clocky, her gün odanın başka bir köşesine kaçarak uykuseverleri yatağından kaldırıyor.

Clocky adında bir saat çalmaya başlar başlamaz kaçıyor, hopluyor, zıplıyor ve saklanacak yer arıyor. Yataktan kalkmadan uykuyu açmadan Clocky bulunamıyor.

Saatin alarmını kurdunuz. Saat çaldı. Hemen elinizi attınız ve alarmı kapattınız. Bu süreç böyle devam eder gider ta ki siz geç kalıncaya, uykuyu alana kadar. Amerika’nın ünlü okullarından MIT’te yapılan bir araştırma sonucu üretilen Clocky saat, alarmına rağmen uyanamayanların imdadına yetişiyor. Clocky adındaki saat ilk alarm çaldıktan sonra kalkmadıysanız ikinci alarm ile birlikte kaçmaya başlıyor. Saatin sağ ve solunda bulunan iki tekerleği ile hareket eden Clocky, oda içinde saklanacak bir yer arıyor. Saat eğer masa üstünde ise düşüp kırılır diye korkmayın; çünkü Clocky 60 cm’ye kadar yüksekliklerden atlayabilecek dayanıklıkta geliştirildi. Clocky’nin alarmının bir diğer özelliği de düzenli, periyodik olarak değil de karışık bir düzende çalması. Böylece alarm sesinin sizin için ninni yerini alarak uykunuza uyku katmaması hedefleniyor.

Clocky 50 dolara satılıyor. Odanın içinde çalarak saklanmaya çalışan Clocky her seferinde farklı bir yere saklanmasını sağlayan bir de çip taşıyor.

ben cok yorgun oldugum zaman saati duymuyorum :9:
bana tekme atan veya beni ucuran bi yatak lazim :10:

Back
X