Sabahların Sedası Show Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
68956.jpg

Seda Sayan Show TV'de!

Sabahların Sultanı Seda Sayan çok yakında ekrana dönüyor. Show TV ile anlaşan sanatçı bakın hangi programı sunacak?

Ekranların rayting rekortmeni isimlerinden Seda Sayan sahalara geri dönüyor. Sayan'ın adresi de resmen belli oldu. Sabahların sultanı mayıs ayından itibaren Show Tv ekranlarında olacak.

Uzun yıllar Kanal D'de program yapan Sayan, artık Show TV'de devam edecek. Show TV İç Yapımlar'ın yapacağı programı Caner Erdem hayata geçirecek. Sayan'ın programı mayıs ayında başlayacak

..düzeysiz seviyesiz insana hiçbirsey katmayan egitimin e sinden yoksun sabah programı ona hayırlı olsun...

Valla yokluğunda pek bir şey kaybetmedik. Bence tekrardan ekrana gelmese daha iyi olurdu. Kimseye bir şey kattığı yok. Gereksiz bir program. Haa program formatını değiştirip eğitici bir program olursa diyeceğim yok, ama Seda Sayan o şekilde bir program yapmaz gibi geliyor bana.

yapma azra bee
ay bayılcam
akannehirakannehirakannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay başlamasa daha iyiydi bence onun o çarık ağzından dişlek dudaklarından pörtlek gözlerinden ve 55 yaşına gelip 15 yaşında gibi edalarla salınmasından bıkmıştık inşallah reytingleri tutmazda gerisin geri gider sevmiyorum ya alsanaalsanasmile gıcık kokoş hayır işte gelmesin ya bana ne :emir_bebek:

paragöz kadın röpörtajında diyorki hep kıskanıyordum iç yapımları falan diyo yalaka kanal d deykende oraya methiyeler diziyodu allah bilir ne kadar paralar aldıda şimdi öyle diyor şurda sezon biticek sanki ne var dönüyo ekrana git tatil yap uyuz kadın yine oynamış yüzüyle bi tuhaf bakıyodu

bence yeter artık köşesine cekilsin azıcıkta gencler para kazansın zaten bıktık onu görmekten onun yapacagı programın kimseye faydası olacagını sanmam durmadan evlenip bosanıyor birde kadın programı yapacakmıs pehhhh sempatiksalakcinni

bi kişi bu kadar mı itici olabilir yaaa:umursamaz:

sansasyonlar kraliçesi deniyodu eskiden kendisine..
şimdi yardım melaaa vs dedirtiyoo!! nası oluyosa!!

neyse hiç hazetmem kendisinden hiiççç-tatlicadiarzu-

programı ilk duyduğumda sinir oldum gereksiz bişi diye sonra dedim belki '' kanald deki susma diye '' yaptığı ve reytingi dibe vuran iğrenç programdan sonra akıllanmış iyi bir program yapar .. Ama dönen tanıtımlarda gördüm ki ..yine reyting uğruna dargınlar barıştırılacak,küs aileleler birbirine tekrar döndürülecek...bu olay 15 yıldır piyasada artık yeter ..Seda Sayan artık başka yol çizmeli yeter artık...ıNADINA ıZLEMıYECEĞıM...

onsuzda gayet iyiyydik çok aramadık kendisini aslında. bazı yardımlara, doktorlara aracı olmasını takdir ediyorum ama kendisinide programlarınıda sevmiyorum. tüm konuklar aşkı ,bitanesi canı bilmemne ,birde esra ceyhan byle her konuğa ölüp bitiyo. kısaca samimiyetsiz ve itici. biryerde okudum tam hatırlamıyorum ama aylık 400bine anlaşmış sanırım. vvaaayyyy bee

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

Yine mi ya :umursamaz:

Back
X