ŞABAN ÇELEBİ/ALİ EVLİCE REVİZYON

peri3032

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
355
135
53
Bu doktorlara revizyon olan ya da olmayı düşünen ya da ilk ameliyatını yaptırmış kişiler yazabilir mi nasıldı memnun oldunuz mu

Bu doktorlara revizyon olan ya da olmayı düşünen ya da ilk ameliyatını yaptırmış kişiler yazabilir mi nasıldı memnun oldunuz mu
Ben de merak ediyorum ozellikle ali evlice için. Konu da actim. Fakat tecrubeli kisiler yazmiyorlar. Revizyon dusunuyorum ben de. Siz oldunuz mu ya da olan birilerini bulabildiniz mi

Ben de merak ediyorum ozellikle ali evlice için. Konu da actim. Fakat tecrubeli kisiler yazmiyorlar. Revizyon dusunuyorum ben de. Siz oldunuz mu ya da olan birilerini bulabildiniz mi
Maalesef bulamadım Ali evliceye pek revizyon olan olmamış sanırım genellikle ilk ameliyat olanları yapıyor şaban çelebi de revizyon çok yapıyor kötü bi yorum görmedim hakkında

Maalesef bulamadım Ali evliceye pek revizyon olan olmamış sanırım genellikle ilk ameliyat olanları yapıyor şaban çelebi de revizyon çok yapıyor kötü bi yorum görmedim hakkında
Eger ki ameliyat olursaniz beni bilgilendirirseniz sevinirim. Ben henuz ameliyat olamiyorum daha bi sure daha gecmesi gerekiyor ama surem bitince ilk firsatta olucam. Şu an doktor arastiriyorum. Bir kasaba denk geldim ki sormayin. Burnum hem iç hem dıştan berbat halde korkumdan guvenemiyorum artik doktorlara. Parasını da gectim gercekten.

İnanın bende aynı durumdayım bende Haziran Temmuz gibi ameliyat olacağım, ilk ameliyatınızı nerede kime oldunuz ? Benimki de resmen kasap.

bana da yazabilir misiniz kime olmuştunuz
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…