Sabina ve Samra IŞİD'e katıldıklarına bin pişman!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Sabina ve Samra IŞİD'e katıldıklarına bin pişman!

Boşnak kökenli 17 ve 15 yaşındaki lise öğrencisi iki kız geri dönmek istiyor. Ama kaçamıyor. “Zeitung Österreich” gazetesine konuşan kızların yakınları, Samra ve Sabina'nın aileleriyle yeniden ilişkiye geçtiklerini anlattı.

Gazeteye konuşan yakınları 17 yaşındaki Samra'nın bir Çeçenle evlendiğini, IŞİD teröristlerinin baş kesme, işkence ve şiddeti karşısında şoka uğradığını ve Avusturya'ya dönmek istediğini söyledi.

15 yaşındaki Sabina'nın geri dönmek istediğinin pek açık olmadığı kaydedildi. İki genç kızın Suriye'de IŞİD'in kontrolündeki Rakka kentinde bulundukları sanılıyor.

İki genç kız geçtiğimiz nisan ayında aileleri için “Suriye'ye gidiyoruz. Cennette buluşuruz” diye bir veda mektubu bırakarak, ortadan kaybolmuşlardı.

Hı hı geri dönerler beklesinler artık cennettemi olur cehennemdemi olur buluşrlar ama neresi olur bilmem

ben bi kaç hafta önce bu kızlardan birinin öldüğü haberini paylaşmıştım

Demmeki ölmemişler chess
not:ben sana yalan haber yapıyorsun demiyorum bu haberin doğru oldğuna inanmıyorum
canımcım haberi gazeteden paylaşıyorum ben de, ama benim kişisel tahminim ikiside ölmüştür, ya da satılmıştır, aileleriye kontak kurabileceklerinden şüpheliyim açıkcası, ışid kadınlara tecavüz edip ya satıyor ya öldürüyor çünkü

Anlıyorum seni ama dur bakalım neler çıkacak altından haklısın ya satmıştır yada öldürüp atmıştır
bende sanamam hele bide ailelerine geri dönmek isteyenler olarak

Bu kızlar kafalarına göre mi gitmişler ki Suriyeye
Pekte güzellermiş yaa..

Ne cesaret kız başına teröristlerin arasına katılmak. Okuduğum haberlere göre erkekler cinsel isteklerinide bu grupta ki kadın/kızlardan karşılıyormuş

kizlarin yasi ufak cabuk kanmislar ondan umarim saglardir iyilerdir
ailelerine kavusurlar INSALLAH

15 ve 16 dünya'ya farklı baktıkları yaş orayı avusturya gibi sandılar herhalde , avusturya'da sevinmiştir 2 yabancı eksildi diye bunlar çok milliyetçi ülkeler ,müslümanları asla sevmezler

Bu haber doğru gibi gelmedi bana nasıl iletişime geçecekler aile ile??
Işıdde öyle diyordu zaten telefon vermişlerdir kesin alın ailenizi arayın diye çok saçma geldi bana .

Nasıl bir beyin yıkamadır Allahımm minnacık kızlar koşarak gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…