- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
- Konu Sahibi temmuz2615
-
İnşallah canım hamile kalırsın dualarım seninleHerseyin bi zamani var muhakkak ki istedigimizin aninda gerceklesmesini istememiz cirpinmamiz filan bosuna.. tedbiri al takdiri Allaha birak diye bosuna demiyolar. Tek tek butun acilan konulari onlara yazilan cevaplari okuyorum surekli ve bende bi konu acip benim gibi olanlarla aklimdakileri icimdekileri paylasip rahatlamak istiyorum cunku insan dertlesince birine anlatinca rahatliyor.. 7 ay oldu evleneli ve 7 aydir da cocuk dusunuyoruz onceleri cok dikkat etmiyoduk ama son 2 aydir baya dikkatliyiz gecen ay kendimi oyle bi sartlandirmisim ki adetim 6 gun gecikti ve hamileyim diyodum resmen nerden biliyosamkendi kendime belirtiler ariyodum ne dusunuyosam oluyodu insan iste isteyince her seyi yapabiliyor ama yapabildigi yere kadar.. cok uzattim farkindayim hakkinizi helal edin. Sadede geleyim bu ay clearblue ovu testi aldim gecen ay da laboquick kullanmistim memnun kalmadim ama bu ay clearblue dan cok memnun kaldim kesinlikle arayanlara ve bi marka istetenlere tavsiyemdir yumurtlama gunumu yakaladim ve o gulucugu gorunce sanki hamileymisim gibi nasil sevindim anlatamam simdi de bekleme zamani bat 10 subat Rabbimden hayrlisi ama pek umudum yok gibi tabi nasip hersey pek dusunmemeye calisiyorum hayrlisini istiyorum ve dua ediyorum herkese
Umutsuzluga dusmuyorum cok sukur umidimi hic yitirmedim nice kadinlar var goruyorum burdan okuyorum Rabbim kimseyi umitsizlige dusurmesin.. Rabbim bebisini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insaAllah canim benim diger evladini da Allah bagislasinn. Gecen ay hamileyim diyodum ya kesin diyodum oylesine kaptirmsim kendimi hamilelikle ilgili programlar indirdim telefonuma dusun o kadardim yaniBu arada sana bir olay paylaşmak isterim. Benim amcamın kızı şu an 34 yaşında bir oğlu var. Ve bu kadına bundan çok çok önce kesinlikle ve kesinlikle bebek sahibi olamaz diye rapor verildi tıbben mümkün değildi. Ama işte Allah verir se verir diye de buna diyorlar bir tane verdi Rabbim mucize gibi...ki o yıllarda hemde tüp filan da değil yani zaten tüp bebeği bile olmaz denildi o kadar büyük rahatsızlığı düşün yani
Allah ol derse olmayacak hiçbirşey yok dr lar tabi ilmi konuşuyo işleri çünkü, rapor test ne diyosa o önerebilcekleri bi tedavi de olmayınca kesinlikle olmaz diyorlar, arkadaşım 36 yaşnda genel kontrol ićin ve spralini yenilemek için dr gitti , bu arada çocuk da istiyodu ama dr yumurta rezervin bitmiş erken menepoz dedi , resmen yıkıldı kadın aradan çok geçmedi ki hamile kaldı yani allah ol dedi oldu dr bile şaşrms nasl olur diyeBu arada sana bir olay paylaşmak isterim. Benim amcamın kızı şu an 34 yaşında bir oğlu var. Ve bu kadına bundan çok çok önce kesinlikle ve kesinlikle bebek sahibi olamaz diye rapor verildi tıbben mümkün değildi. Ama işte Allah verir se verir diye de buna diyorlar bir tane verdi Rabbim mucize gibi...ki o yıllarda hemde tüp filan da değil yani zaten tüp bebeği bile olmaz denildi o kadar büyük rahatsızlığı düşün yani
Canım bir kadın bebek sahibi olmak istediği zaman adet gecikmesi yaşayabiliyor. Benn de defalarca yaşadım birinde 52 birinde 48 gün bile sürdü geç döllenme mı diye hevesle her test yapışım da hep negatif hep negatif çıkardı. Gerçekten moral bozucu bir durum seni çok iyi anlıyorum ama emin ol hamile olmadığını öğrenmek hamile olduktan sonra bebeğinin öldüğünü öğrenmekten daha kolay daha çok yeni evlisin ben inşallah doğum yapana kadar sen de bebeğine hamile kalmış olsun gereksiz şeyleri stres yaparsan gebe kalma süren uzar bunu unutma rahat olUmutsuzluga dusmuyorum cok sukur umidimi hic yitirmedim nice kadinlar var goruyorum burdan okuyorum Rabbim kimseyi umitsizlige dusurmesin.. Rabbim bebisini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip eder insaAllah canim benim diger evladini da Allah bagislasinn. Gecen ay hamileyim diyodum ya kesin diyodum oylesine kaptirmsim kendimi hamilelikle ilgili programlar indirdim telefonuma dusun o kadardim yanibu ayda ne bilim hicbiseyin garantisi yok gununde yumurtladim ama iste olup olmayacagini da Rabbim bilir yinede hakkimizda hayrlisini versin.. insaAllah hayrli haberlerimi bnde burdan paylasmayi istiyorum burasi cok guzel bi ortam tanimak muhim degil herkes birbiri icin dua edebiliyor
Bu ay adetimi bekliyorum sanki ne bileyim gecen ay cok umitlenmisim galiba bu ay nasip diyorum ve bundan sonrada oyle yapacam Rabbim hakkinda hayrlisini versin ins sana da hayrli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin :)Canım bir kadın bebek sahibi olmak istediği zaman adet gecikmesi yaşayabiliyor. Benn de defalarca yaşadım birinde 52 birinde 48 gün bile sürdü geç döllenme mı diye hevesle her test yapışım da hep negatif hep negatif çıkardı. Gerçekten moral bozucu bir durum seni çok iyi anlıyorum ama emin ol hamile olmadığını öğrenmek hamile olduktan sonra bebeğinin öldüğünü öğrenmekten daha kolay daha çok yeni evlisin ben inşallah doğum yapana kadar sen de bebeğine hamile kalmış olsun gereksiz şeyleri stres yaparsan gebe kalma süren uzar bunu unutma rahat ol
Herseyin bi zamani var muhakkak ki istedigimizin aninda gerceklesmesini istememiz cirpinmamiz filan bosuna.. tedbiri al takdiri Allaha birak diye bosuna demiyolar. Tek tek butun acilan konulari onlara yazilan cevaplari okuyorum surekli ve bende bi konu acip benim gibi olanlarla aklimdakileri icimdekileri paylasip rahatlamak istiyorum cunku insan dertlesince birine anlatinca rahatliyor.. 7 ay oldu evleneli ve 7 aydir da cocuk dusunuyoruz onceleri cok dikkat etmiyoduk ama son 2 aydir baya dikkatliyiz gecen ay kendimi oyle bi sartlandirmisim ki adetim 6 gun gecikti ve hamileyim diyodum resmen nerden biliyosamkendi kendime belirtiler ariyodum ne dusunuyosam oluyodu insan iste isteyince her seyi yapabiliyor ama yapabildigi yere kadar.. cok uzattim farkindayim hakkinizi helal edin. Sadede geleyim bu ay clearblue ovu testi aldim gecen ay da laboquick kullanmistim memnun kalmadim ama bu ay clearblue dan cok memnun kaldim kesinlikle arayanlara ve bi marka istetenlere tavsiyemdir yumurtlama gunumu yakaladim ve o gulucugu gorunce sanki hamileymisim gibi nasil sevindim anlatamam simdi de bekleme zamani bat 10 subat Rabbimden hayrlisi ama pek umudum yok gibi tabi nasip hersey pek dusunmemeye calisiyorum hayrlisini istiyorum ve dua ediyorum herkese
Kapida odeme secenegi olup olmadigini bilmiyorum netten aldim canim kesinlikle almalsin 64 liraydi ve kesin sonucu elde edebiliyosun tavsiyemdir :)Canım testi nerden aldın netten mi.. Fiyatı nedir.. Birde kapıda ödeme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?