- 17 Kasım 2015
- 78
- 38
- 18
- Konu Sahibi temmuz2615
Herseyin bi zamani var muhakkak ki istedigimizin aninda gerceklesmesini istememiz cirpinmamiz filan bosuna.. tedbiri al takdiri Allaha birak diye bosuna demiyolar. Tek tek butun acilan konulari onlara yazilan cevaplari okuyorum surekli ve bende bi konu acip benim gibi olanlarla aklimdakileri icimdekileri paylasip rahatlamak istiyorum cunku insan dertlesince birine anlatinca rahatliyor.. 7 ay oldu evleneli ve 7 aydir da cocuk dusunuyoruz onceleri cok dikkat etmiyoduk ama son 2 aydir baya dikkatliyiz gecen ay kendimi oyle bi sartlandirmisim ki adetim 6 gun gecikti ve hamileyim diyodum resmen nerden biliyosam
kendi kendime belirtiler ariyodum ne dusunuyosam oluyodu
insan iste isteyince her seyi yapabiliyor ama yapabildigi yere kadar.. cok uzattim farkindayim hakkinizi helal edin. Sadede geleyim bu ay clearblue ovu testi aldim gecen ay da laboquick kullanmistim memnun kalmadim ama bu ay clearblue dan cok memnun kaldim kesinlikle arayanlara ve bi marka istetenlere tavsiyemdir yumurtlama gunumu yakaladim ve o gulucugu gorunce sanki hamileymisim gibi nasil sevindim anlatamam simdi de bekleme zamani bat 10 subat Rabbimden hayrlisi ama pek umudum yok gibi tabi nasip hersey pek dusunmemeye calisiyorum hayrlisini istiyorum ve dua ediyorum herkese