- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
Rabbim yardimcin olsun canim..genede sukret ya
Yine bin şükür ne diyeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardimcin olsun canim..genede sukret ya
Canım seninki kadar sorunlu olmasa da adam gibi çalışmayan biraz sorumsuz bir babam uğraşmaktan didinmekten depresyone girmiş bi annem var. Ama şükür sevgilim en büyük destekçim moral oluyor bana yoksa bende senin gibi her gün sinir krizlerinde olacağım bu durumlardan. Allah yardımcımız olsun bir an önce hayatımı kurmak istiyorum.
İnsan kendi ailesinden nasıl mı her Allah'ın günü kaçmak ister ? Şöyle ;
Çalışmayı sevmeyen ve aileyi zora sokan, şeker hastası olmasına rağmen hala alkol almaya devam eden , sürekli okudun bi b.k olamadın imalarında bulunan bir babam .
Sürekli surat asan , asla memnun edemediğim , bana üvey evlat muamelesi yapıp kardeşimi hep kayıran (maddi , manevi ) , bana kötü söz etmesini geçtim, arkadaşlarıma bile fik fik konuşan , sürekli babaya , teyzeye , halaya , dayıya beni şikayet eden , evdeki kedisi ,kuşu bile benden daha kıymetli olan annem .
Bu ikisinin her gün her gün kavgaları ,
"Ben gidicem bu evden , başımı alıp gidicem " diyen babam
"Hayır , sen gidemezsin ben asıl pılımı pırtımı toplayıp kızımın yanına gidicem , oraya yerleşip onunla yaşıycam siz ikiniz naparsanız da yapın" diyen annem
Artık ikisinden biri gitse de kurtulsam patırtıdan diyen ben .
Daralmış ben , yorulmuş ben .
Bir er kişisi vardı boylu poslusundan , onunla da bunların stresi yüzünden tartıştım ya da öyle sanıyorum.Bir de inat ettim ki hiç sormayın, yazmıyorum.O da gitti sanırım .
Öyle içimi dökmek istedim...
Teşekkür ederim umarım seninde karşına iyi insanlar çıkar bundan sonra :) ne olursa olsun güçlü olmaya çalış. Seni tanıdığım kadarıyla enerjik sıcakkanlı bir kızsın, sakın onu kaybetme :)Aynen canım benim , bir an önce hayatımıza bakabiliriz umarım.
Sevgilinle de aranız hep böyle olur inşallah
Teşekkür ederim umarım seninde karşına iyi insanlar çıkar bundan sonra :) ne olursa olsun güçlü olmaya çalış. Seni tanıdığım kadarıyla enerjik sıcakkanlı bir kızsın, sakın onu kaybetme :)
Ah şu insanlara evlat sahibi olmadan dersler verilse, sınavlar yapılsa keşke...
Bu böyle gider malesef...
Sadece uyarmak istediğim bir nokta var, malesef aileleri ile yaşarken mutsuz olan kişiler bir kaçış ümidi ile yanlış seçimleri daha fazla yapıyor.
Yanlış kişiyi seçtin anlamında değil, sadece seçtiğin kişiyi neden seçtiğini iyi düşün, inşallah hayat senin için güzel devam eder, huzurlu ve sakin bir yaşamın olur.
İnşallah , benim tek istediğim sevilmek ama çok sevilmek .
Umarım bi gün bunu da bulurum.
Bir an önce de bu evden ayrılırım .
Bazen evlenip gitme düşüncesi falan geliyor aklıma , sağlıklı düşünemiyorum gerçekten de.
Baba evinde mutsuzsun, evlenme gibi bir ümidim var ; evlendiğin evde de mutsuz olursan işte ayvayı yediğin an oluyor.
Mutsuzsun ama , Bi evin yükü sende değil, bir bebeğin sorumluluğu sende değil.
Evlenince herşey toz pembe olmuyor Bi an da. Hele çocuğun olunca pastanın üstünde ki vişne tanesi tadı vermiyor.
Bende bunlardan dertliyim , kanadı yaram.
Bilirim bu ruh halleri...
kaçış tek kurtuluş
Tabi daha iyim...kafam rahat ama ömür boyu kalıcı oluyor yaşadıkların...o bilinç altına atıkların...Şimdi mutlusunuz umarım ?