dün yok yere kavga ettik eşimle.sigarayı bırakmaya karar verdi.ben içmiyorum zaten.çok sevindim.geçen hafta da telefonunu değiştirmek istiyodu.bende şimdi o kadar parayı vermenin gereksiz olduğunu,birikim yapmamız gerektiğini söyledim.neyse vazgeçti ama aklı telefondaydı.neyse sigarayı bırakmak istediğini söyleyince bende motive etmek istedim.hergün sigara parasını bi kumbaraya atıp biriktirelim,istediğin telefonu alalım dedim.uçtu tabi,işyerime geldi sevinçle.haftasonu gidip alalımmış!taksitle ödermiş.bende ne acelesi var.birikince alırız dedim.gitti neyse.akşam evde konuyu açtı.bende aynen ısrar ettim.ben senin için ne düşünüyorum,sigarayı bırakacaksan maddi sıkıntıya girmeyi kabul ediyorum sen beni kandırmanın peşindesin dedim.neyse almıyorum bişey senle uğraşamicam dedi.akşam kızımızla oynuyodu yatakta.ben gidince oynamayı bıraktı arkasını döndü.sigarasızlık yüzünden gergin,alttan alayım dedim yatarken sarıldım.dönüyomuş gibi yaptı,çekildim bende.uyuyamadık ikimizde.kalktı gitti salona tv izlerken uyumuş.sigarayı her bırakışında çok gergin oluyo.çok kırıyo beni.yeni çalışmaya başladım,bu ay ilk maaşımı araba vergisi için dokunmadan verdim.ben ayırım yaparak söylemedim ama sanırım öyle anladı.şimdi telefon taksitine girersek bide sigarayı bırakamazsa ayda 300 tl sigaraya,300 de telefona ödeyecek.ya sonuna kadar haklıyım bide muameleye bakın.2 gündür içmiyo.ama benide kırıp geçiyo.aslında böyle biri değil.geçen ay alışveriş yapması gerekti.mont beğendi ama almak istemedi önümüzdeki ay alırım diye.bende hep erteliyosun kendini,alalım dedim.şimdi bende konuşmuyorum.şu sigara yüzünden hep huzursuzluk çıkıyo.kızlar dua edin de bıraksın bu sefer...