• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır lazım

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
her kaynanamlara gitmemimizin gün aşırı sabahında, eften püften sebeplerle eşimle tartışmaktan nefret ediyorum...
hayırlısıyla bi tayinimiz çıkaydıda gideydik. içimi dökmek istiyorum sadece yazarak, sevgili kaynanacım, kayınbabacım sizlerden NEFRET EDİYORUM. LÜTFEN Bİr kez olsun HUZUR VERİN ARTIK..............................

her kaynanamlara gitmemimizin gün aşırı sabahında, eften püften sebeplerle eşimle tartışmaktan nefret ediyorum...
hayırlısıyla bi tayinimiz çıkaydıda gideydik. içimi dökmek istiyorum sadece yazarak, sevgili kaynanacım, kayınbabacım sizlerden NEFRET EDİYORUM. LÜTFEN Bİr kez olsun HUZUR VERİN ARTIK..............................

hamile halinizle sizinle mi ? uğraşıyorlar bu insanlarda insaf kalmamış inşallah rabbim her zorluktan sonra baharı verirmiş

aynı durum bende de vardı acaba evlerinde büyü mü var diye bile düşünür olmuştum
şimdi mi?
eşim ailesiyle bağını kopardı sayelerinde huzursuz gebelik geçirdim

Aynen bende nefret ediyorum.kurbaan oldugum rabbim sen bu insanlara rahmetinle degil amellerince rahmet et insaallah diyorum baskada bisey demiyorum.

canm sennle aynı zamanda evlenmişiz,aynı zamanda hamileyiiz ve aynı dertten muzdaripiz. Allah bi
ze sabır versin.

Back
X