- Konu Sahibi sevdicegim
merhaba kızlar.. yine bir sorunla karşınızdayım.. :44: çok uzun yıllardır arkadaşım olan birisi problem.. çocukluk arkadaşıyız.. sürekli ya onlar bizdedir ya biz onlarda.. iyi kötü günde birbirimize maddi manevi çok desteğimiz oldu ailece.. annemle annesi oldukça iyiler.. sorun şu... yıllar yılı kardeşlikte ciddi kötü etmenler oluştu.. arkadaşım beni acaip kıskanıyor.. sürekli ortamda laf sokmaya çalışır bana (gerçi ben hep ağzının payını veririm
) nişanlısına beni nasıl anlattığını bilmiyorum ama çocuk benle kesinlikle dışarı çıkmasından acaip rahatsız oluyor.. benimle görüşmesini kısıtlıyor.. herkese öyle dese de biliyorum ki değil.. oturup nişanlısına sürekli benimle ilgili bişeyler anlattığına eminim.. bazen de ağzından kaçırıyor.. ciddi giden bi ilişkim var.. ve geçen gün onunla tanıştırdım.. inanır mısınız ilk görüşmede sevdiceğime benimle ilgili neler neler anlattı...!
taa yıllar önce içip içip sapıtmalarımıza kadar.. o an kitlendim şok oldum.. erkek arkadaşım olduğunda o kişiyle aramı bozmaya çalışıyor.. sahtekarca mutluluk dilekleri beni çileden çıkartıyor.. anladığım kadarıyla ikimizde etrafta arkadaşımız yok diye mecburi görüşüyoruz.. artık saçlarını elime dolayasım geliyor..! görüşmeyeyim diyorum ama onlar bize geliyor, annem onlara gidiyor falan neredeyse imkansız..