Sabır taşı kadınlar nasıl çileden çıkartılıyor

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
59
163
Ankara
The Times gazetesi bir anket yapmış ve her erkekte bulunan ve kadınları çileden çıkaran huylarını bulmuş.

1- Tam yatağa gidecekken, televizyon izlerler ya da bilgisayar başında oyun oynarlar.

2- Ev işlerinin sadece kadınların sorumluluğu olduğunu düşünürler.

3- Yaptıkları en ufak bir iş için şükran beklerler.

4- Kendi vücutlarından gelen hiçbir kötü kokuyu almazlar, ama kadınlardaki en ufak kötü kokuyu hissederler.

5- Geleceğe dair plan yapma yetenekleri kesinlikle yoktur.

6- Ünlü kadın yıldızların güzelliğinin yüzde 100 doğal olduğuna canı gönülden inanırlar.

7- Tuvalette çok uzun
saatler geçirirler.

8- Topluluk içinde rahatça geğirirler, burunlarını karıştırlar ve bunlarla gurur duyarlar.

9- Önemli tarihleri sürekli unuturlar.

10- Annelerine aşırı düşkündürler.

benim kociş annesine düşkün değildir ayrıca geleceğe dair planlarıda vardır mutaka gelecekle ilgili bişeyler düşünür

tuvalet konusuna gelince kesinlikle oda saatlerce bekler ne yaparsa artıkkaydirigubbakcemile4

evin işini benden bekler suyunu bile almaz

demekki bütün erkekler aynı alsanaalsanasmile

benim kociş annesine düşkün değildir ayrıca geleceğe dair planlarıda vardır mutaka gelecekle ilgili bişeyler düşünür

tuvalet konusuna gelince kesinlikle oda saatlerce bekler ne yaparsa artıkkaydirigubbakcemile4

evin işini benden bekler suyunu bile almaz

demekki bütün erkekler aynı alsanaalsanasmile

Genelde bütün erkekler aynı evet ,benim oğlanlar bile kaydirigubbakcemile3
ama kızamıyorum yaa,doğanın kanunu böyle,erkek hayvanları gözlemlerim ben şakkıdıonlarında farkı yok,hep düzen kurucu,hep asar keser tipte,hep dişi peşinde sengözlerimebaksanab

erkek anneleri ve erkek anne adayları
sizlere çok iş düşüyor
oğullarımızı yetiştirirkenn
dikkat edelim.

sadece 2 ve 10 numaralar eşim için geçerli gerisi değil
kayınvalidem vefat ettiği için 10 no da sorun değil ama 2 no dan hala dertliyimaklinialirimsmilesuyunu bile kendi almaz herşeyi benden bekleralsanaalsanasmile

Back
X