cnm koyu kahverengi bi taş bendeki.aktardan aldım.sen ıstersen başka bi aktardan daha al emin ol iyice.memeden kesme konusunda da hiç korkma,benim uykularım kaçıyordu düşündükçe emin ol.önümde koca bir dağdı benim için aşılması gereken.allah yardım ediyor inan ki.allah yardımcın olsun.sonucu yazarsan sevinirim bakalım sende nasıl olacak :)Yazınızı umutla okudum. 24 aylık bir kız çocuğu annesiyim ben de. Artık memeden kesmek istiyorum fakat çok düşkün olduğu için hem endişeliyim hem de umutsuz. Sabır tasindan ben de edindim. Ancak onun sabır taşı olduğuna emin degilim. Netten bakinca çöl gülü diye bir taşa benziyor diğer adı sabır taşı yazıyor. Kat kat açık kahve rengi bir taş. Sizin kullandığınızda öyle miydi? Cevaplarsaniz çok makbule geçer :) :)
cnm koyu kahverengi bi taş bendeki.aktardan aldım.sen ıstersen başka bi aktardan daha al emin ol iyice.memeden kesme konusunda da hiç korkma,benim uykularım kaçıyordu düşündükçe emin ol.önümde koca bir dağdı benim için aşılması gereken.allah yardım ediyor inan ki.allah yardımcın olsun.sonucu yazarsan sevinirim bakalım sende nasıl olacak :)
Her emzirmede tekrar tekrar sürdünüz mü bir sefer sürmek gün icinde yetti mi benim kızım da 23 aylik ama bağımlı gibi birakalim dedik aci Urfa salçası bile sürdüm dudakları kizardi sisti yine emdi de emdi sonra aci diye ağlamalar gündüz unuttu gibi ama birseye sinirlendi mi o meme agzina değmeden sakinlesemiyo bir ağlama ki işkence görüyor gibislm arkadaşlar.çok korktuğum bir süreci başarılı olarak(maşallah) atlatmış olmanın sevinci içerisindeyim.belki birilerine de yardımım dokunur diye yazıyorum,çünkü ben daha önce yazanlardan öğrendim sağolsunlar.oğlum 22,5 aylık ve ıkı gun once aniden sutten kesmeye karar verdim.hastaydım ve bes dk ya bır emıyordu vatoz gıbı.can havlıyle yeter artık dedim.ki hiç düşünemıyordum bıle onu nasıl kesecegım dıye ve ıstemıyordum da.duygusal olarak hıc hazır degıldım,etrafımda herkes kes kes demelerıne ragmen kıyamıyordum.kendım de cok zayıflamıstım oğlum da hıcbırsey yemıyordu.sabır taşını aktardan aldım,suya ısladım.göğüs ucuna surdum.bızımkı meme dıye geldı emdi,tükürdü.öbur memeyı ıstedı,onu da emdı suratını burusturdu.aa nolmus memeye dedım,e olmuş,acı olmuş dedım.gitti.bır saat sonra yıne geldı,yıne aynı.uyudu uyandı meme dedı,verdım yıne aynı.sonra gelmedı hıc.gece kıyamadım cok duygusal anlar yasadım,uyku arasında v ereyım,gogusler de boşalır dedım cunku cok şişmişti ve agrıyordu.verdım memeyı dırek kafayı cevırdı,sabaha karsı yıne aynı( ve bıttı.bu kadarmış.ağlıyor,memeyı ecıyorum.kapatıyor.ustune yatıyor.kucagımdan ınmıyor ıkı gundur.yapışık halde dolaşıyoruz şükür ama meme ıstemıyor.allah yardımcım oldu,uykularımı taşıran mevzu bıtmıştı sonunda.gel helelım benım sıkıntıler başladı.ılk gunun sabahı koca ve agrılı goguslerle uyandım.sagdım ıkısını de.yıne ınternetten okudugum doğal yontemlerı uyguladım.soğuk naneler koydum goguslerıme.gunde ıkı uc kere yenılıyorum.bugun ikinci gün ve dun sagdıgım sutun dortte bırı kadar sut sagdım düşünün.tabı sıvı alımını ve beslenmeyı de azalltım bıraz süt uretımı azalsın dıye.ve sanırım allahın ıznıyle başardım bu durumu.kabusum mutluluğa dönüştü.benım gibi olaya duygusal yaklaşan annler hıc korkmayın darısı sızın başınıza,rabbım kolaylık versın ınsallah.sütlerimiz helali hoş olsun yavrularımıza.sağlıklı,hayırlı ve de mutlu cocuklar olsun ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?