sabır ve dua

asude28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
73
1
86
Hatay
slm hanımlar bende tüp bebek tedavisi gördüm transferimin bugün 9 günü adet sancısı gibi ağrılarım var şu beklemek yokmu cok feci... ya sabır cekiyom.......

ALLAH yardımcın olsun cnm...gereçekten en zoru beklemek umarım sonucu yüzünü güldürür de unutursun bugünleri..

saolun... günün birinde evlat hasreti cekeceğim aklıma gelmezdi...sebebi belkide 12 kardeştik ve cocuklara doymuştum...cocuğum olmasa tedavi yoluna gitmem derdim büyük konuşmuşum....RABBBİM OL DEYİN CE NELER OLMAZKİ...

saolun... günün birinde evlat hasreti cekeceğim aklıma gelmezdi...sebebi belkide 12 kardeştik ve cocuklara doymuştum...cocuğum olmasa tedavi yoluna gitmem derdim büyük konuşmuşum....RABBBİM OL DEYİN CE NELER OLMAZKİ...

aklimiza gelmeyen basimiza geliyor..annem seda sayanin programlarini izlerdi ve orada tup bebek isteyen insanlari gorurdum..hic benim basima gelecegi gelmezdi aklima...iste kader kismet..insallah poztifi alirsin canim...adet sancisi cekipte pozitifi lan o kadar cok kisi olduki..insallah sende onlardan birisindir

Back
X