sabır yarappim !

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Ben bu dertlerle nasil basa cikicagim bilmiyorum.. bi akıl verin lütfen dün kv dem bayramda elini öpmemişim diye bana lafları sokup sokup durdu sinirlerimi gerdi iiyice neyse aksam cay icmye gdelim dediler kalktik gttik yagrin yani bugün kesin gidiceklerini konustulr megersem bizim arabayı onlara verms benin salak kocam.. ben hamileyim aha taşınıcaz öbur oglundan it gibi korkuyo kv dem niye cunku biliyoya bu oglu daha düşkün ona deli olucam ya cok fena patlıycam... bide arabamızı vermiş ya

pardon da sen neden öpmedin elini kvalidenin?

sana yardımcı olmak için cevap verdim kaç kere ama sen sallayıp da bana cevap yazmadın. üzgünüm byby69

Bayramda evine gidiyorsan elini öpmek zorundasın.

Bayramda evine gidiyorsan elini öpmek zorundasın.
ay hayır bayramda kayınvalidesi misafir gelmişti, hanımefendi de kocasını namaza göndermemişti, kahvaltıyı kayınvalide hazırlamıştı, byby69 da bayramlaşmadan sofraya oturmuştu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ben-bu-kadarmi-degersizim.759199/
buradan devam edin. bakıın kuralları her konunuza yazdım. yine yazıyorum. bu yasak.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
konunuzu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…