Kizlarrrr hic bebek lafi ettirmeyen esim bebek karari aldi . Ayin 15 inden beri calisiyoruz . Ama ben bu kisa sürede delirmek uzereyimmmmm . Hemen olsn istiyorum. Test yapmak pozitif sonuc almak istiyorum . Mumkun degil ama uykularim kacti
Cok odaklandm. Isin kötüsü son adet tarihimi hatırlamıyorum. Adet olursam cokucemm. Neden boyle oldu .s
Kizlarrrr hic bebek lafi ettirmeyen esim bebek karari aldi . Ayin 15 inden beri calisiyoruz . Ama ben bu kisa sürede delirmek uzereyimmmmm . Hemen olsn istiyorum. Test yapmak pozitif sonuc almak istiyorum . Mumkun degil ama uykularim kacti
Cok odaklandm. Isin kötüsü son adet tarihimi hatırlamıyorum. Adet olursam cokucemm. Neden boyle oldu .s
allah gönlüne göre versin..
inşallah en kısa zamanda alırsın pozitif sonuç...
ama bu işler öyle pat diye olmuyo herkeste ne yazıkki...
stres en büyük düşman...
sabırlı olmaktan başka şansın yok...
canım o iş o kadar kolay olmuo malesef hele ki sen böle stres yaptıkça süreyi daha da uzatıosun takmamaya çalış kafanı başka şeylerle meşgul etmeye bak
bu yoldakı maceranın ne kadar surecegını bılemezsın o yuzden sabrını lımıtlerınde kullanmalısın
hayat herkeze aynı davranmıyor hatta aynı kısıye herzaman aynı davranmıyor ılk ogluma 3 sene boyunca tüüp bebek tedavılerı ıle hamıle kalırsan ıkıncı cocuguma 1 ılıskıde hamıleyım
ben olsam önce adet olmayı beklerdim sonra çalışmalara devam ederdim son adet tarihi önemli gebelikte.yanı sıra korunuyoduysan 4 5 ay olmama ihtimalide var bunuda göz ardı etme derim.sıkıntıya lüzum yok bir problem yoksa kalırsın elbet.benimde 5ay sonra oldu.ama sitresten uzak dur derim bende.
bende çok sabırsızım yaaa olsun artık 5 aydr uğraşıorm olmuo kafayı ycem artık :) ufacık bi ağrı giriyor ay hamilemiyim ay şölemi ay bu uykusuzlk ne nerden çktı şimdi die die delircem yok ama.bu ayda belirti yok hç kurulukta oldu yumurtlamadan sora daha 8 gn var regli olmama zaman geçmio