sabırsızım!sanırım tecrübeli ağızlardan çıkacak bir kaç cümleye ihtiyacım var.

pembe tokam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.236
1.712
333
selam kızlar.öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum.gebelik forumunda yeni yeni gezmeye başladım.merakımdan ve sabırsızlığımdan içtim resmen mesajları.

kızlar hemen konuya gireyim.SAT 4 haziran.sanırım geçen hafta pazartesi ya da çarşamba yumurtladım.bi on gündür çalışmalara başlamış bulunmaktayız.ilk ayımız.daha önce o şeffaf akıntıya dikkat ederdim ama kaç gün sürüyor ne zaman başladı bitti bilmezdim.doğal olarak bu ay iyi takip ettim kendimi. o şeffaf uzayan akıntı hala var.bu normal mi.bir hafta sürmesi yani

bir de dün hafif pembe bir leke gördüm çamaşırımda.ama çok hafif .çok ayakta durdum dün ondan mı bilemiyorum?ayrıca 2 gündür kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var.neredeyse 2- 3 gün sonra adet olacakmışım kadar ağrıyor.dün tansiyonum düştü gibi oldu ama zaten bende vertigo var.arada başım döner.bugün dayanamadım ve test aldım ama negatif çıktı.biliyorum belki test için erken, daha ne ki ilk ay diyeceksiniz ama gene de canım sıkıldı.acaba kan tahlilini en erken ne zaman yaptırsam..reglime daha 9 -10 gün falan var.aslında kan tahlilini hemen gidip yaptırasım var ama daha erken gebelik varsa bile çıkmaz moralim bozulur diye korkuyorum.ya da olmama ihtimalinden:18::18::18:

tabi bir de psikolojik belirtiler var.burada okudukça bende de oluyor.kasık ağrısı,bulantı, halsizlik,akıntı falan...

bilemedim kızlar işte !! bir yol gösterin bana.kan testini en erken ne zaman yaptırabilirim?ya da gerçekten yaptığım idrar testi erken mi? onu ne zaman yapayım.adet tarihini beklemek en garanti yol ama bekleyemiyorum.

dünkü pembe leke yumurtlamadan olabilir. anlattığın belirtilerden ben senin dün yumurtlamış olabileceğini düşündüm. eğer gebelik oluşursa 7-8 gün sonra kanda belli olabilir diye düşünüyorum.

dünkü pembe leke yumurtlamadan olabilir. anlattığın belirtilerden ben senin dün yumurtlamış olabileceğini düşündüm. eğer gebelik oluşursa 7-8 gün sonra kanda belli olabilir diye düşünüyorum.

cevabın için sağol canım.artık cumaya kadar bekleyeyim diyorum.cuma günü kan testi yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…