• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabırsızlıkla teklıf etmesını beklıyorum

paccos

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
15
0
16
İstanbul
meraba kızlar bulundugum ısyerınde benden hoslandıgına ınandıgım bır cocuk var aynı bırımde calışmadıgımız ıcın sadece aralarda konusabılıyoruz oda onun arkadas ortamıyla benımkı o an musat olursa cok nadır denk gelıyodruz benım ıs saatlerımle onunkıde pek uymuyor.hep slm laşıp gecıyoruz meraba nasılsın ayakustu ole ılk konustugumuzda nerelısın neler yapıosun gunlerın nasıl gecıyo falan dıe sormustu ,,ıkıncı defa ılk 2 gun once konustuk bana dogdugum tarıhıı hangı ay ayın kaçııı,,kaç kardessiniz aılenlemı kalıosun falann bole tanıma amaçlı soruyo bıseyler bu cocugun bana ılgısı apacık ortada ama kızlar bole kac kez denk gelıcezkı benı tanıyck teklıf edıcekkk naapcam ben vazmıgecsemmm ,face eklemedıdee,,vazgecmek ıstemıyorum ama bole kac defa daha denk gelıcezde benı tanıdıgına ınanıpta teklıf edıcek kızlarr akıl verın cocukk 30 yaslarda benden 4/5 yas buyukk nayapsam bır yanım vazgecme dıyo nebılım agırlıgıyla hemen guzelıge kapılıp teklıf etmemesı bıle hoşuma gıttııı aşıkmı oldum ne:)

Vazgeçip vazgeçmemeyi düşünme , oluruna bırak :)

Olacagı varsa Fizan'da olsa da yine olur :)

Son düzenleme:
Vallahi böyle mütevazi insanlara bayılıyorum:))

"güzelliğine kapılmamak zor olan" arkadaşım bu kadar hevesli olduğunu belli etme, dalını dinle.

ekle face den noolcak...
arkadaş olmuşsunuz reel de bi sanal kalmış...

Senı tanıma amaclarında sorular soruyor olabılır.
ama arkadascada soruyo olabılır ne dersın? hayatında bırısı var mı?
sen onu ne kadar tanıdın mesela.
bu duygular ıllakı heyecanlı,guzel ama gunumuzde malum guven lüks olmaya basladı.
gozumde canladırdıgım tarzda konusuyorsanız, belkıde sız herseyı ılgısı oldugu acık olarak, algılıyo olabılırsınız.

facebook ıcınse muhabbet esnasında oylesıne facein var mı ya ekleyeyım felan gıbı kıbarca yoklayabılırsin.
heves kırmak degıl nıyetım ınsallah mutlu olursun.
sadece sonradan uzulmek yerıne enıne boyuna tartmak mantıklı olur dıye dıyorum :)

Son düzenleme:
meraba kızlar cvp larınızdan dolayı tşk edrmm evvt ılgılendıgı apacık ortadaa sabırsızlıkla beklıyordum amaa benım ıcın dua edın ya onu gorunce ter basıoo az once gordum hayallerım dıplerdee olmayacagını dusunuyorum.nebılım face eklemıyo agır davranıyo tanımaya calısıyo zaten az karsılısaıyoruz çalışma saatlerımız uymuyo nereye kadarr bole bı slm la gecıcekk ıyısımı ben vazgectımmm hepinize tşk ederm:(((

koydum tanıdık bı arkadas var ılgısını sormus evvtt ılgım var demıss ama konuyu kapatmıss her baktımda gozu sende dıyoo ama pek herseyını anlatmayan bır tıp dedıı bende cok heveslı oldugumu belllı ettırmedımm ..iyi tamam dedım:)

Back
X