- 19 Ekim 2021
- 63
- 16
- 8
- Konu Sahibi Mavilimavi
Adetim 4 gün gecikti sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var fena dayanamadim sabah kalkıp test yaptım sizce var mıdır fikirlerinize ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani mis gibi de hamilesin TebriklerAdetim 4 gün gecikti sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var fena dayanamadim sabah kalkıp test yaptım sizce var mıdır fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 2964570
Hemde hemen Verdim valla sonucu bekliyorum su an daha çok sabirsizlandim4 gun gecikme yeterli bir süre . Sabretmenizi gerekmiyormuş artik. Hayirli olsun hemen kan verin![]()
Insallah saglikli ilerlerHemde hemen Verdim valla sonucu bekliyorum su an daha çok sabirsizlandim![]()
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimInsallah saglikli ilerler![]()
Bencede var sağlıkla ilerlesin inşallah bebişin ❤Adetim 4 gün gecikti sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var fena dayanamadim sabah kalkıp test yaptım sizce var mıdır fikirlerinize ihtiyacım varEki Görüntüle 2964570
Teşekkür ederim inşallah çok sağolun kızlar valla heyecanima heycan kattınızBencede var sağlıkla ilerlesin inşallah bebişin ❤![]()
8 gün gecikmeye göre çizgi koyu olmalıydı ama sizinki belli belirsizEki Görüntüle 2968168 kızlar adetim 8 gun geciktii. Erken testlerımm ve en ustteki 2 normal testlerimm bu sekılde cıktıı acaba hamılemıyım
Bu testler yeni mi çıktı ben hiç görmemiştim. Bu kadar test yapmanıza gerek yok. Burada çizgi görünmüyor ama en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.Eki Görüntüle 2968168 kızlar adetim 8 gun geciktii. Erken testlerımm ve en ustteki 2 normal testlerimm bu sekılde cıktıı acaba hamılemıyım