Sabredemedim test yaptım

Mavilimavi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
63
16
8
Adetim 4 gün gecikti sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var fena dayanamadim sabah kalkıp test yaptım sizce var mıdır fikirlerinize ihtiyacım var
IMG_20211205_091217.webp

Ayy inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah sabredemeyip acile gidip kan testi verdik bakalım sonucu bekliyoruz

4 gun gecikme yeterli bir süre . Sabretmenizi gerekmiyormuş artik. Hayirli olsun hemen kan verin😊

Kizlar bugün iğnenin 12ci günü sabah idrarda normal kaset test yaptım silik çizgi bile çıkmadı iğnenin 5ci günü kan vermiştim 22 çıkmıştı bu güne kadar iğne etkisi gitmiştir diye tahmin ediyorum sizce olsaydı bu 12ci günde sildikte olsa çıkmazmiydi😢 yarın sabah kan vermek istiyorum

Allah analı babalı kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 😍 Bizlerede haber verin mutlaka kan sonucunu

Eki Görüntüle 2968168 kızlar adetim 8 gun geciktii. Erken testlerımm ve en ustteki 2 normal testlerimm bu sekılde cıktıı acaba hamılemıyım
Bu testler yeni mi çıktı ben hiç görmemiştim. Bu kadar test yapmanıza gerek yok. Burada çizgi görünmüyor ama en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.

Back
X