Sen gerçekten 32 yaşındamısın canım.Eğer öyleysen kafa yapını değiştir.Hayat acımasızdır.Türk filmlerindeki gibi senin için ne yaptığından ziyade,yaptığı şeyin faydası önemlidir.Bir insanı sevmek,aşık olmak onun için her denileni yapmak demek değildir.Seven adam aşık adam,adam gibi adamın şu hayatta bir duruşu ilkeleri olur.Dur ben sevgilimin babası şart koştu bu yaşıma gelmişim işi gücü bırakayım üniversiteye gireyim demez.Seven adam gerçekten evine barkına bakacak olan adam,anasının babasının buyruğu altında olmayıp kendi ekmeğini kazanan sorumluluk sahibi adam elie kmek tutar.İşini gücünü kurar birikimini yapar çıkar babanın karşısına.Baban ona üniversite bitir dediğinde,ben bu saatten sonra işimi bırakıp üniversite bitirip,staj yapıp,tecrübe kazanıp,doğru dürüst iş bulup ne zaman birikim yapıp evime bakacağım der.
Sana göre erkek modeli,babam zengin deyip yatıp uzansın,adamın biri git üniversite bitir dediği için varsa çalıştığı bir iş bırakıp okusun.Okumak çalışmaktan kolaydır nasılsa.Ben birşeyin altında birşey aramıyorum.Sana madem bu yaşına kadar bekledin,bundan sonra ayakları yere basan biriyle hayatını birleştir diyorum.Üüzlme.Belki sevgilin iyi bir insandır.Ama çalışmıyor,babası zengin dediğin an benim gözümde sıfırdır.Şu hayatta aşkından ölen insan dahi olsa,kimse,30 unu geçmiş hiçbirkimse özellikle,gidip biri istiyor diye üniversite okumaz.Sen kendinle çelişiyorsun.Hem okulu hem işi yürütemze diyen de sensin,sonrasında nasıl yürütemiyor dediğimizde babam açıköğretim istemedi diyen de sen.
Bak güzelim.Elin oğlunun kusurlarını görmezden gelip savunmaya geçmE.Aramızda çok yaş farkı yok senle.Evlilik farklı birşey.Seversin sevginden deli olursun ama evlilik çok farklı.Babana kulak ver vardır bi bildiği.