- 11 Mart 2019
- 64
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi Zorhayatben
Bu gun 10. Gun ogluma tuvalet egitimi vermeye calisiyorum ama yok söylemiyor yaptiktan sonra soyluyor ben yokken altina yapiyor geri donmek istemiyirum lutgen bi yol gosterin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece sabaha kadar yapmiyor gunduz uykuda yapmiyor tutabiliyor yani .vc yi sevimli hale getiremiyorum istekli gitmiyorSık sık tuvalete götürün sıvı fazla tükettirmeyin acaba hazır değil mi oğlunuz
25 aylik oglum.2 gundur vc ye girince oturup beklemeden yapiyor çişini şukur kakasinida iki gundur ayakta da olsa vc ye yapiyor epey yol aldik sanki .nerdeyse vazgeciyordum ama biraz ilerleme katettim gibi umutluyum bakalimKaç aylık sorusuna cevap gelmemiş ona göre yol göstericezdaha 30 aydan küçükse geri adım atın derim, 36 ayı geçtiyse burda bilgili anneler yorum yapsın derim
benim velet yaşına girdiğinden beri kakasını yapmadan önce söylüyo ama yuvadan destek görmediğimden hiç adım atmadım. Bu yaz diye düşünüyodum, baharda sordum, istemiyomuşmuş hayat boyu bezlenecekmişmiş fikri bu yani
ben de bıraktım kendi bilir, 30 aylık oldu yeni, şimdi bahçede çıplak takılıyo tüm gün, çişini yapıo duruyo gidip gidip lazımlığına. Ama kaka için bez taktırıyo
ben 3 yaşına kadar sallamıcam bakalım kendi bilir
tEsekkur ederim biraz olsun teselli buluyorum yazilanlardan .azda olsa yol aldik gibiBen oglumu 2 yasina girdiginde alistirmaya basladim. 15 dakikada bir tuvalete goturuyordum. Tabi buyuk tuvalete oturmak istemiyordu ufak cocuk tuvaletler kullandim. Guzelce anlatiyordum bide. Aksam uyudugunda ise o uyurken bez bagliyordum fark etmesin diye. Size tavsiyem bide kulot bezlerden kullan ilk basta. Hem etrafi batirmiyor hemde kulot gibi giyiliyor. Kendisi indirsin otursun tuvaletine. Ilk baslarda farkina varmadan pipi yada kaka yapinca guzelcene odullendir bidahakine farkina vararak yapsin. Ayni zamanda etrafi batirdiginda yada altina kacirdiginda kizmayin. Kaza oldugunu ve sorun olmadigini ancak tuvalete yaparsa daha iyi oldugunu anlatmaya calisin. Bide 10 gun daha az degilmi ? Benim buyuk oglumun baslamasi ile tamamen bezden kurtulup kazasiz tuvalete gidebilmesi tam 1 ayimi aldi. Ayni zamanda gunduz tuvalet egitimine baslayinca gece icin ugrasmadim ancak gunduz bezden cikincs gecede yapmamaya basladi. Hatta cok nadir belki bugune kadar (su an 5 yasinda) 2 veya 3 defa gece kacirdi altina. Ben bu sekil egitim yaptim umarim size ilham olmusturtuvalet egitimi gercekten cok sabir isteyen bir egitimdir. Bol sanslar
Yok bizimki pepe sayesinde kakayi falan ogrendi çok işe yariyor gercekten.bazen vc ye girmek istemeyince aciyorum iknaoluyoKukuli tuvalet şarkısıyla bilinç altına dokandın mı çooocuğun? :)
Geceleri altini islatmiyor gunduz uykusunda da ve disari cikincada.bu yuzden hazir oldugunu dusunerek basladimMerhaba oğlunuz kaç aylık acaba. Benim de kızım var 32 aylık 1 haftada öğrendi hemen tuvalet eğitimini acaba oğlunuz hazır değil mi daha
Kaç aylık sorusuna cevap gelmemiş ona göre yol göstericezdaha 30 aydan küçükse geri adım atın derim, 36 ayı geçtiyse burda bilgili anneler yorum yapsın derim
benim velet yaşına girdiğinden beri kakasını yapmadan önce söylüyo ama yuvadan destek görmediğimden hiç adım atmadım. Bu yaz diye düşünüyodum, baharda sordum, istemiyomuşmuş hayat boyu bezlenecekmişmiş fikri bu yani
ben de bıraktım kendi bilir, 30 aylık oldu yeni, şimdi bahçede çıplak takılıyo tüm gün, çişini yapıo duruyo gidip gidip lazımlığına. Ama kaka için bez taktırıyo
ben 3 yaşına kadar sallamıcam bakalım kendi bilir
Ben gece çiş nöbetine hazır değilim yeni yeni gece aralıksız uyumaya çalıştım, 3 yaşına kadar gece bezlerim vallaBenim oğlumda 3 yaşında bugün 3.cu günümüz ve harikaöğrendi massalahh ilk gün bir sefer kaçırdı altına istedikten sonra çiş im geldi dedi ve bilgilendirdim oğlum işemeden önce söyleki tuvalete işeyelim dedim tamam dedi ve ilk gün gecesi 3 defa tuvalete kaldırdım kaçırmış ama gündüz uykusunda başarılı geçmişti iki gece kuru kalktık geceleri tuvalete gidelim diye kaldırdığımda yok anne deyip yattı ve gündüz uykusunda hiç islatmadi tek sorunumuz kaka idi onuda çok şükür biraz önce yendikkurtulduk yani darısı sizlere hanımlar
![]()
15 gun oldu 1 saattebir ben goturuyorum oyle yapiyor.henuz haber vermiyor kakasi gelince soyluyor ama vc ye gelmek istemiyor en son kandirip goturuyorum .ayakta da olsa yapiyor.bakalim donuşu yok artikBenim oğlumda 3 yaşında bugün 3.cu günümüz ve harikaöğrendi massalahh ilk gün bir sefer kaçırdı altına istedikten sonra çiş im geldi dedi ve bilgilendirdim oğlum işemeden önce söyleki tuvalete işeyelim dedim tamam dedi ve ilk gün gecesi 3 defa tuvalete kaldırdım kaçırmış ama gündüz uykusunda başarılı geçmişti iki gece kuru kalktık geceleri tuvalete gidelim diye kaldırdığımda yok anne deyip yattı ve gündüz uykusunda hiç islatmadi tek sorunumuz kaka idi onuda çok şükür biraz önce yendikkurtulduk yani darısı sizlere hanımlar
![]()