Sabrszlanyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi firdevsim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende en son 9 temmuzda adet oldum.ama adetim düzenssizleştiği için 40 güne kadar çıkıyor bende 18 ağustos olmam gerekiyor diyorum.1 haftadır göğüslerim sızlıyo bugünde kasıklarımda bacaklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı var.Ya hamiş olmak o kadar çok istiyorum ki.en son dün test yaptım negatifmafoldumben Diyorum şimdi kesin adet olacaım kendi kendime hevesleniyorum işte.Pazarteide kırmızılar gelmezse kan testi yaptıracam.

bende senin gibiyim en son 7 temmuzda oldum bugün 17 ağustos ve hala kırmızı felan yok idrar testlerinde de negatif çıkıyor. Kan testinide yapamadım henüz.

boşa sabırsızlanmışım meğer.kırmızı kartı bgn gördüm.hayırlısı olsun.durmak yok yola devam.

dilekcim üzülme boşver cnm.belirsizlik insanı çok yoruyo biliyorum.rabbim alnımıza ne zaman yazdıysa o zaman olacak inş en kısa zamanda:teselli:

dilek bence sen bi dr a görün arkadaşım biliyosun adetin bu kadar şaşmasıda çok normal değil

benim ilk ayım artık kafaya takmıycam kafaya takınca olmuyormuş stres çok etkliyormuş. Bu forumlarıda takip etmicem artık

Back
X