Saç Rengi ve Saç Boyama saç açıcı

rabia3941

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
255
214
133
Niğde
arkadaşlar merhaba.saçlarımda küçüklüğümden beri beyazlıklar olduğu için saçımı aktıkça boyayanlardanım.Önceleri kuaföre gidiyordum ama şimdi oğluşum olduğu için,çalıştığım için ,saçlarımda çok uzun sürede boyandığı için kuaföre gidemiyorum zamanım olmuyor sağolsun eşim hallediyor:) sormak istediğim saçlarımı genellikle koyu renk kullanıyorum ama şimdi lal kızılı aldım ve aldığım yerdeki bayan açmak için rengini bi ürün tavsiye etti onu da aldım saçlarım şu an gece mavisi renginde.ürünün adı BIOLOGIST H sizce ne yapmalıyım fikir lütfen?(ayrıca o kadar hızlı yazdım ki hatalarım olabilir kusura bakmayın lütfen)

Biologist h ile açtım annemin saçını saçı pembe oldu bazı yerleride sürmeme rağmen açılmadı toz halinde kaldı.Yani hiç güzel değil kimseye tavsiye etmem.Başka çarem olmadığından 2 ktu daha aldım açılmayan yerlerinide açıcam.Bu pembe saçın üzerine küllü kumralı atınca ne renk çıkacak merak ediyorum.

bende acacagim bugun bakakim nasil olacak eltim kuaforde calistigi icin sorun olmaz kutunun ustundeki tarife gore yaptigmizda bisey olmayacagini soyledi

Back
X