Sac acici

marlasinger7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
1.066
114
173
35
İstanbul
Kizlar ozur dileyerek yaziyorum..Sac basliklarina baktim ama hic cevaplar yok o yuzden buraya yaziyorum..
saclarim uzun ve cok karisik malesef..Her gun her gun yikamak acmak artik eziyet oldu yakinda kafamda sac kalmayacak.Bildiginiz kullandiginiz en iyi sac yumusatici spreyi yazarsaniz cok sevinirim :KK68::KK68::KK68:

Kizlar ozur dileyerek yaziyorum..Sac basliklarina baktim ama hic cevaplar yok o yuzden buraya yaziyorum..
saclarim uzun ve cok karisik malesef..Her gun her gun yikamak acmak artik eziyet oldu yakinda kafamda sac kalmayacak.Bildiginiz kullandiginiz en iyi sac yumusatici spreyi yazarsaniz cok sevinirim :KK68::KK68::KK68:

Ben elidorun ekspres bakım spreylerinden gayet memnunum.Hem hoş bir kokusu var hem keratin içerdiği için saça da bakıyor aynı zamanda.Fiyatı da diğerlerine göre gayet uygun. Gerçi benim saçlarım dümdüz olduğu için derdim taranması vs. den ziyade yumuşaklıktı.Duştan çıkınca çalkalayıp sık bi güzel o kadar yumuşatınca kolaylıkla çözülüp taranıyor.Tabii dediğim gibi benim saçlarım zaten düz olduğu için sende denemeden bilemeyiz :D

Gliss in sivi kremleri gayet iyi, elseve in de Dus esnasinda kullanilacak sac kremleri iyi. Gliss leri durulamadan kullanacaksiniz bana yaramisti

Bdv disi konu gibi gorunuyor ama aslinda bu da dert.

Sacimla bas edemedigim zamanlar sokaga cikmak dahi istemedigimi hatirliyorum.

Neyse ki kurtuldum hem de pahali profesyonel yardimlar bile ise yaramamisken.

Yikarken saciniza uygun Pantene sampuan ve sac bakim kremi.

Sonrasinda Elseve mucizevi yagi (sari baslikli olan) isterseniz yikama isterseniz kurutma sonrasi kullanin.

Topuz tokalari bile tutmuyor sacinizda, sac fircasi da akip gidiyor, o denli saglikli ve yumusacik yapiyor saci.:KK49:

maden suyunu icmek ve yuz yikamak disinda kullanildigni bilmiyordum...

nasil kullaniyorsunuz? sonra duruluyor musunuz?

Fısfıslı şişeye doldurup sıkıyorum saçıma.
Durulamaya gerek yok sade maden suyu olduğu için..
Hem mineralli olduğu için canlılık katıp yumuşacık yapıyor :)

tesekkur ederim CatlakB CatlakB
limon gibi kurutur mu diye endise ettim, son durulamada zaten sirke kullaniyorum arada, o etkiyi saglayacak galiba heyecan yaptim! : )

salata gibi olduk, yaglar soslar... kafamizda yeni organik canlilar olusmaya baslayacak diye korkuyorum : )))

tesekkur ederim CatlakB CatlakB
limon gibi kurutur mu diye endise ettim, son durulamada zaten sirke kullaniyorum arada, o etkiyi saglayacak galiba heyecan yaptim! : )

salata gibi olduk, yaglar soslar... kafamizda yeni organik canlilar olusmaya baslayacak diye korkuyorum : )))

Rica ederim.
Ben saçıma bir sürü şey yapıyorum ya.
Zencefilli su..
Maden suyu..
Glissin siyah renkli olani.
Elseve'in sarı renkli olanı..
Mayonez-zeytinyağı.
Bebe yağı..

Bunların hepsini şu aralar yapıyorum :D

Ben bıoblas aldım bu sefer şimdilik dökülmesi azaldı ve yumuşak gibi. Deneyebilirsiniz...

Rica ederim.
Ben saçıma bir sürü şey yapıyorum ya.
Zencefilli su..
Maden suyu..
Glissin siyah renkli olani.
Elseve'in sarı renkli olanı..
Mayonez-zeytinyağı.
Bebe yağı..

Bunların hepsini şu aralar yapıyorum :D

ben kiriklara uclara yag surerim o kadar.
fakat sulu tonikleri seviyorum.
tabi dikkat etmek gerek alerji yapabilir.

bu arada mayonez dedigin yumurta ve zeytinyagini cirpip kendin mi yapiyorsun? hazirini kullanma kuzum ya ..

bu arada zencefilli suyu merak ettim, yaszencefili mi kaynatiyorsun? bir de sac diplerini kasindirip yakmaz mi, bogazimi bile gidikliyor :)))

ben kiriklara uclara yag surerim o kadar.
fakat sulu tonikleri seviyorum.
tabi dikkat etmek gerek alerji yapabilir.

bu arada mayonez dedigin yumurta ve zeytinyagini cirpip kendin mi yapiyorsun? hazirini kullanma kuzum ya ..

bu arada zencefilli suyu merak ettim, yaszencefili mi kaynatiyorsun? bir de sac diplerini kasindirip yakmaz mi, bogazimi bile gidikliyor :)))

Sulu tonikler pratik oluyor ya hada kolay:KK76:
Mayonez hazırını kullanıyorum. Zeytinyağını yumurtasını falan ben ekliyorum bazen o küre bepantende ekliyorum bal bile eklediğim oluyor..
Kök zencefillerde 3-4-5 kökünü bi cezve suda kaynatıyorum su sarı oluyor bekletiyorum demlensin diye sonra onuda fısfıslı şişeye koyuyorum aklıma estikçe sıkıyorum hemde elimin altında..
Ama bu seferinde birde şişeye yağ karışımı almıştım ondanda ekledim sıkmadan önce çalkalıyorum sıkıp bi kaç saat içindede yıkıyorum o yağlarla günümü geçiremem..

Ama sadece zencefilli su sıkıyosam sorun yok :KK76:

Back
X