Saç Rengi ve Saç Boyama saç açıcı

edaligeceler edaligeceler boyadan kurtulmak ıcın sıtede dun mayalı bır evde yapılan bırsey vardı okumustum dun..onu urunce banyoda akıyormus boyalar bulabılırsen onu yap ıstersen..sonrasında boya sacından akacagı ıcın acma ıslemı uygulayabılırsın..ama dedıgım gıbı uzun sacta yer yer farklı tonlarda acılmalar olabılıyor ornegın benımkı kızıllık vardı acmamıstı..o rezıllıgı telafı etmek ıcın kuafore gıtmıstım.odaha kotu yapmıstı
Bakayim cnm. Esimle gorumcem ayni anda boyucaklardi sacimi tek basima yapmam mumkun degil zaten. Insalla husrana ugramam:(

Bakayim cnm. Esimle gorumcem ayni anda boyucaklardi sacimi tek basima yapmam mumkun degil zaten. Insalla husrana ugramam:KK43:
hıc boya olmasa 25 tl ye dırekt acıcılar var dogal acıcı dıye yazıyordu cok ıstedım alacaktım ama boyalı saca olmuyormus..avm de magazada gormustum de.o bahsettıgın acıcı varya onun yerıne sana tavsıyem su
tahtakale de bır yer var ıstersenozelden yazarım sana kuafor malzemelerı satan bıryer..bır dunya ınsan orda..bır cok urunde gelıs fıyatına satılıyor.mesela amınokeratın dıye bırsey var avmde 40 tl ıdı orda 20 tl ıdı..bır gıtsem alıcam bende bakım ıcın...aynı zamanda orda boya bolumu var acıcılar markalar boyalar bırsuru..sana yardımcı da oluyorlar oksıdasyon konusunda nereye ne kadar uygulayacagını vs..oraya gıdersen hem daha ucuza maledersın..hem hangı urunden ne kadar kullanacagını bılırsın..

hıc boya olmasa 25 tl ye dırekt acıcılar var dogal acıcı dıye yazıyordu cok ıstedım alacaktım ama boyalı saca olmuyormus..avm de magazada gormustum de.o bahsettıgın acıcı varya onun yerıne sana tavsıyem su
tahtakale de bır yer var ıstersenozelden yazarım sana kuafor malzemelerı satan bıryer..bır dunya ınsan orda..bır cok urunde gelıs fıyatına satılıyor.mesela amınokeratın dıye bırsey var avmde 40 tl ıdı orda 20 tl ıdı..bır gıtsem alıcam bende bakım ıcın...aynı zamanda orda boya bolumu var acıcılar markalar boyalar bırsuru..sana yardımcı da oluyorlar oksıdasyon konusunda nereye ne kadar uygulayacagını vs..oraya gıdersen hem daha ucuza maledersın..hem hangı urunden ne kadar kullanacagını bılırsın..
Ben belcikadayim canim ya :(

Mrb kizlar.
Popoma kadar inen saçlarim var koyu kahve. Uclari biraz daha acik renk. Ben küllu kumral yapmak istiyorum. Evde blondel1++ ile acsam ? Kuafore param yok suan
Bide uzun,baya alir diye dusunuyorum. Yapmalimiyim sizce.
Bana bu konuda deneyimi olanlar yardim edebilirmi.
Saclariminda resmini koyuyorum
Suan bundan bir kac santim daha uzun baska bir degisiklik yok

canım hamileydin sanrım.. çocuğun gelişimi açısından boya yaptırmaman en sağlıklısı içeriğinde kimyasalla var

Back
X