Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açıcıyla turuncu olan saçı düzeltmek

ebrubalcy

Guru
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
3
1
286
İstanbul
Merhaba arkadaslar bende bir saç mağduru olarak önerilerinizi bekliyorum.
Koleston saç açıcıyla yanı oryal sanıyorum..saçlarımı açtım gerçekn rengi açık kumraldı ancak şuan turuncu oldum..diplere doğru daha sarı ama uçları turuncu..İstediğim renk küllü sarı bunu elde etmek için direk 2 kutu küllü sarı boyayı alıp sürsem olurmu..Önerilerinizi acilen bekliyorum teşekkürler

Canım seninle aynı durumdayız,bende saçımı palettenin saç açıcısıyla açtım saçlarım çok koyu kumrala boyalıydı,turuncu oldu saçlarım,dipleri daha açık turuncu oldu ,cumartesi günü ilk açıcı işlemini gerçekleştirdim,istediğim kadar açılmayınca pazar günü iki kutu daha açıcı alıp işlemi tekrarladım,saçlarım şimdi turuncu,aslında altın rengi bi sarı istiyordum üzerine,ama tutmayacağını düşünerek vazgeçtim,palettenin tarçın bakır rengini aldım turuncu saça en iyi o gider diye düşünüyorum üzerine onu boyayacağım,çok koyulaşmasın diye maksimum 30 dk.bekletmeyi düşünüyorum..bakalım ne renk çıkacak ortaya,kaş rengim çok koyu deil ama saç boyasından biraz sürüp kaşlarımın renginide hafif kırıcam,normalde saç boyası kaşa kullanılmaz ama ben denicem kontrollü yaparsam sanırım güzel olur,inşallah sende kendine bi çare bulursun.

merhaba öncelikle loreal 8.1 ile boya eger o da kapatmassa bir hafta sonra 7.1 ile boya yikandikca acilcak renk zaten umarim istedigin gibi olur :)

merhaba..benim de saçım yanlış boya ile kızıla (hafif turuncuya) döndü...koleston perfect 0/11 aldım % 9 volum ün yarısını kullandım yarım çay bardağı (küçük çay bardağı ) su koydum...karıştırdım hepsini...12 dk falan bekledim...turuncular aktı...düzeldi saçım...bilginize :)

merhaba..benim de saçım yanlış boya ile kızıla (hafif turuncuya) döndü...koleston perfect 0/11 aldım % 9 volum ün yarısını kullandım yarım çay bardağı (küçük çay bardağı ) su koydum...karıştırdım hepsini...12 dk falan bekledim...turuncular aktı...düzeldi saçım...bilginize :)

koleston 0.11 yoğun küllü mix tonun hepsini mi koydun canım yoksa tüpün bir kısmını mı?

Back
X