Saç Kesim Şekilleri Saç acil yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

visnemevsimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
109
28
98
Ankara
Kızlar yarın sabah erkenden işe gideceğim saçımı bigudi ile sardım ama saç bigudinin dışına taştı eşim diyor ki bu kadar kalın yaparsan olmaz kabarır sabah föne gidecek vaktim yok gülmeyin ama ilk deneyimim toplam beş parçada sardım sabah saçım ne olur

Doğru söylemiş eşin hele de saçların kalın telliyse daha çok kabarabilir :)
Benimde bazen kabarıyor bi tokayla tutturursun yukarıdan çokta hoş olur arkadan dalga dalga durur :)

Kızlar yarın sabah erkenden işe gideceğim saçımı bigudi ile sardım ama saç bigudinin dışına taştı eşim diyor ki bu kadar kalın yaparsan olmaz kabarır sabah föne gidecek vaktim yok gülmeyin ama ilk deneyimim toplam beş parçada sardım sabah saçım ne olur

Vallahi küçükken annemle birlikte yapardık anılarımı hatırlattın :17::16: Muhtemelen iri iri dalgalı olur ama çok düzgün dalgalar olmayabilir canım taştığı için.. yatakta çok dönüp iyice dışarı taşırmazsan kabarmaz heralde :) bir de kafanı birşeyle sar dağılmasın diye :)

Sabaha kadar beklemene gerek yok.
Ara ara 1-2 dk fön tutup yarım saat bekletsen yeter.
Yarına saçların dalgalı olmaz ama fönlü gibi düzgün ve parlak durur.

Saçın gürlüğüne ve tipine bağlı.Bigudinin nasıl olduğu da önemli.Ben 15'lik metal bigudilerden kullanıyorum,sabaha kadar bekletiyorum kalıcı olması için.Sabah kalkınca da sprey.Saç gürse kesinlikle kabarır.Bir de 5 li yapmamanızı tavsiye ederim.Daha çok bigudi kullanırsanız şekli daha iyi olur.Öbür türlü yayvan saçma sapan bir şey çıkar ortaya.

Saçınızın yapısı normalde kabarık değilse kabarmaz. Sadece dalgalardan dolayı oluşan kabarıklık olur. Aman çok kötü olursa da toplayıverirsiniz :1:

Bir de saçlarım toplanmayacak kadar kısa kızlar işte sorun tam olarak o :( neyse insallah iyi olur iyi geceler sizlere

ne güzel işte kalın güzel dalgalı saçlar olacak.bende böyle dalgalardan yanayım.onlar daha doğal gözüküyorlar.
hazır bu konu açılmışken bende bayanlarımıza sorayım.bende bigudi yapıyorum arada sırada ama sardığım geceyi gözümü bile kapatamıyorum çünkü bigudilerden uyuyamıyorum.rahatsız ediyorlar beni.sizde bu durum oluyor mu?:18::17: yoksa ben mi yanlış yapıyorum.:1:

ne güzel işte kalın güzel dalgalı saçlar olacak.bende böyle dalgalardan yanayım.onlar daha doğal gözüküyorlar.
hazır bu konu açılmışken bende bayanlarımıza sorayım.bende bigudi yapıyorum arada sırada ama sardığım geceyi gözümü bile kapatamıyorum çünkü bigudilerden uyuyamıyorum.rahatsız ediyorlar beni.sizde bu durum oluyor mu?:18::17: yoksa ben mi yanlış yapıyorum.:1:

Sünger bigudi kullanabilirsiniz belki? Onlar daha rahat

Back
X