Evet ne yazıkki uçlar yıpranmış bence kestirin bende de buna benzer sorun olmuştu kestirmekten başka cozum bulamadımArkadaşlar. benim saç rengim simsiyahtı ve baya baya siyah boyaydı. kuaför bazı yerlerini açıp mavi renk attı. tabii isteğim üzerine ama o mavi renk atıla yerler duştan çıkınca resmen kopuyor ama dipten değil uç kısımlarından. acaba bu sorun yanmadan mı kaynaklı? kestireyim mi saçlarımı çünkü uçları çok cansız ...
Çok geçmiş olsun Allah'dan dipden değil uçlardan kopma olmuş benimde röfle yüzünden kökten kopma olmuştuArkadaşlar. benim saç rengim simsiyahtı ve baya baya siyah boyaydı. kuaför bazı yerlerini açıp mavi renk attı. tabii isteğim üzerine ama o mavi renk atıla yerler duştan çıkınca resmen kopuyor ama dipten değil uç kısımlarından. acaba bu sorun yanmadan mı kaynaklı? kestireyim mi saçlarımı çünkü uçları çok cansız ...
Teşekkür ederim. yani şimdi benim saçlarım yanmış mı oluyor =( beceriksiz kuafor bi de dünya nın parasını aldı. bari saçlarıma zarar vermeseydiÇok geçmiş olsun Allah'dan dipden değil uçlardan kopma olmuş benimde röfle yüzünden kökten kopma olmuştu
ahh ahh up uzun saçlarımı kestirdim malesef. gerçekten tek çözüm buydu sanırımEvet ne yazıkki uçlar yıpranmış bence kestirin bende de buna benzer sorun olmuştu kestirmekten başka cozum bulamadım
evet malesef saçlarınız yanmış oldu dua edin kökten yanmamışTeşekkür ederim. yani şimdi benim saçlarım yanmış mı oluyor =( beceriksiz kuafor bi de dünya nın parasını aldı. bari saçlarıma zarar vermeseydi
bende öyle yaptım malesef 7 aydır boya kullanmıyorum saç bakımı yapıyorumahh ahh up uzun saçlarımı kestirdim malesef. gerçekten tek çözüm buydu sanırım
önemli değil zeytinyağı ve yumurta ile bakım yapın geçmiş olsunaynen şükürler olsun ki kökten değil. tesekkür ederim sağ olun
sanırım ben de uzun süre boyatamıycam. neyse ki kesilecek saç vardı da en azından erkeklerin saçı kadar kısa kalmadı. Allahım yaa şu kuaförlerden neler çekiyorz böylebende öyle yaptım malesef 7 aydır boya kullanmıyorum saç bakımı yapıyorum
en güzeli onlara gitmemek siz yine kurtulmuşsunuz ben kulak memesi hizasında kestirmek zorunda kladımsanırım ben de uzun süre boyatamıycam. neyse ki kesilecek saç vardı da en azından erkeklerin saçı kadar kısa kalmadı. Allahım yaa şu kuaförlerden neler çekiyorz böyle
çok çok geçmiş olsun size de...en güzeli onlara gitmemek siz yine kurtulmuşsunuz ben kulak memesi hizasında kestirmek zorunda kladım
sağolun artık kuaföre gitmemçok çok geçmiş olsun size de...
ne yazıkki yok cnm bende bir sene boyunca sıksık kestirerek kurtuldum benim sacimda çok fena olmuştu kestirsende bakım yap ama sağlıklı olması için saclarininahh ahh up uzun saçlarımı kestirdim malesef. gerçekten tek çözüm buydu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?