teşekkür ederim öyle yapayım :)bazen kansızlıktanda olabiliyo isterseniz önce dr a görünün.
Badem yağı susam yağı gibi 8 çeşit yağ varmıs içinde. Dökmeyı durdurup sağlıkli uzamasinı sağlıyomusnasıl bi karışım ?
kızlar saçlarım çook dökülüyor ne yapmalıyım sizce..[/QUOTE
Benimde saçlarım Çok dökülüyordu geçen yıl düzenli olarak bakım yaptım ve saçlarım hem gürleşti hemde dökülmesi azaldı.
saç dökülmesi zaten tamamen durmaz(bir ara saçım neden çok dökülüyor diye her şeyi araştırmaya başlamıştım :)). yaptığım karışım badem yağı-zeytinyağı-1yumurta sarısı-evigen bepantol bemiks üçlüsü-pul biber(kan dolaşımını hızlandırdığı için) bunları karıştırıp saç diplerine masaj yaparak tüm saçına uygula haftada 2 kez yapabilirsin ama önemli olan düzenli bir şekilde bakım yapman olacaktır, çünkü devamlılık arz etmez yaptıkların boşa gider en az altı ay boyunca uygularsan ciddi faydalarını görürsün. iyi bakımlar güzelim :)
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz bütün saç bakımlarını unutun ve sitemde saç bakımı2 blog yazımı mutlaka okuyun mucize ve çok basit formül için saçlar nasıl daha sağlıklı çabuk uzar kırılmaz ve onarılır iki haftada şahit olun benim ikinci hafta kullanım sonucu kuaförümün de onayladığı görülen harika değişimkızlar saçlarım çook dökülüyor ne yapmalıyım sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?