Saç Rengi ve Saç Boyama Saç beyazlaması ??

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.137
30.503
798
36
Merhaba ,

Öncelikle herkese guzel ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum :)

Konuya geleyim ben 28 yaşındayım ve saçımda hiç boya yok ama saçlarım son 6 ayda Hızla beyazlamaya ben sıkıntıdan büyük ihtimal diyorum ama Gölge ya da balyaj artırsam uçlarına beyazlar artar mı ? Ya da daha da artmasına sebep olur mu ?

Lütfen cevaplarınızı bekliyorum . Bana asırı dert oldu beyaz saç :(

Valla kanka kim ne derse desin boya bence beyazlamayı hızlandırıyor. Şöyle bir şey var ki, bence boyalı saç güzel durmuyor, yıpranmış ve yapay duruyor.

Ben kına yakıcam beyazlarım çıkınca. Balyaj gölge vs de yapay duruyor bence, ben doğal rengi yapıcam.

Valla kanka kim ne derse desin boya bence beyazlamayı hızlandırıyor. Şöyle bir şey var ki, bence boyalı saç güzel durmuyor, yıpranmış ve yapay duruyor.

Ben kına yakıcam beyazlarım çıkınca. Balyaj gölge vs de yapay duruyor bence, ben doğal rengi yapıcam.
Ya ne bileyim kanka böyle ombre çok moda oldu ya bu senelerde uçlarına hafif artırsam mı diyorum bi de sadece uçlarına olursa beyazlar mı ki acaba ya da artar mı beyazlar

Benim çevremden gördüğüm kadarıyla saç beyazlamasına genetik ve stres faktörleri etkili. Benim saçım açık renk hafiften ağarmazlar başladı tek tük artık yaş Kemal’e eriyor, balyajla kamufle ediyorum. Önceden çok boyardım. Şimdi pek zor geliyor, senede bir balyaj yaptırmak kafi geliyor, iyi ki dipleri çıkık saç modası + balyaj var

Sadece saç uçlarına boya yaptırmıştım ama doğallıga alışkın bir insan olarak hiç sevmedim.çok yıprandı ve keçe gibi oldu boyalı yerleri.beyazlar fazla değilse yaptırmayın bence.ilerde zaten yaparsınız çoğalınca.26 yaşındayım benim de var beyazlar,seviyorum onları.:KK54:

Benim çevremden gördüğüm kadarıyla saç beyazlamasına genetik ve stres faktörleri etkili. Benim saçım açık renk hafiften ağarmazlar başladı tek tük artık yaş Kemal’e eriyor, balyajla kamufle ediyorum. Önceden çok boyardım. Şimdi pek zor geliyor, senede bir balyaj yaptırmak kafi geliyor, iyi ki dipleri çıkık saç modası + balyaj var
Ben aslında modaya uymak için biraz da düşündüm çünkü saçlarım zaten açık renk ama beyaz artar mı diye korktum

Sadece saç uçlarına boya yaptırmıştım ama doğallıga alışkın bir insan olarak hiç sevmedim.çok yıprandı ve keçe gibi oldu boyalı yerleri.beyazlar fazla değilse yaptırmayın bence.ilerde zaten yaparsınız çoğalınca.26 yaşındayım benim de var beyazlar,seviyorum onları.:KK54:
Ben hiç sevmiyorum beyaz Saçı :( stres çok etkili oldu bende son aylarda Yaşadığım tetikledi o Yüzden açıcı ile yapıyorlar ya o Yüzden keçe gibi oluyor ipeksiliği gidiyor saçın herhalde değil mi

Ben hiç sevmiyorum beyaz Saçı :KK43: stres çok etkili oldu bende son aylarda Yaşadığım tetikledi o Yüzden açıcı ile yapıyorlar ya o Yüzden keçe gibi oluyor ipeksiliği gidiyor saçın herhalde değil mi
İyi bir kuaföre yaptırırsanız asla keçe gibi olmuyor. Benim gittiğim kuaför aşırı iyi, sırf onun için başka şehre gidiyorum

Benim saçımda tek tük beyaz vardı taa ki geçen seneye kadar:( insanın saçı bir gecede beyazlarmış gerçekten filmlerdeki gibi..aldığım bir kaza haberiyle günlerce yoğun bakim kapısında o berbat haberi duymayı beklemem.. rabbim bir daha yaşatmasin ama işte o günlerde saclarimin birdenbire bembeyaz olduğunu farkettim kesinlikle stres üzüntü çok etkili. Boya kullanmıyorum öyle duruyor yavaşlatacak birşey var mı bilmiyorum burdan bir fikir edinirsem ben de denerim.

Benim de erken yaşta 20 de beyazladı
Şuan bayağı bir beyazlama var
Boyadık arttığını düşünüyorum
Boyamıyorum şuan

Ben hiç sevmiyorum beyaz Saçı :KK43: stres çok etkili oldu bende son aylarda Yaşadığım tetikledi o Yüzden açıcı ile yapıyorlar ya o Yüzden keçe gibi oluyor ipeksiliği gidiyor saçın herhalde değil mi
Evet açıcıdan dolayı oyle oldu sanırım.çok severim ben saçlarımı,çok tuhaf gelmişti sert Hali.çok aşırı olmadığı sürece beni rahatsız etmiyor.stres beni de etkiledi.baya döküldü yeni çıkanlar da beyaz çıktı.o yüzden kafanıza takmayın

Benim de beyazlarım çoğaldı son zamanlarda hep stresten :(
Genetik olarak aslında 5ten fazla beyazım olmaması lazım 44 yaşındaki teyzemde bile tek tük ama işte hayat şartları insanı yıpratıyor
ben de hiç boyamadım yaş 30 ilk beyazım 19umda çıktı açıkçası doğal saçım olduğu için ve saçım gür olduğundan beyazlar arada kaynıyor çok takmıyorum (içten içe kompleksim var da napıyım modundayım artık)
Dipten beyazlar çıktığı sürece uçlara müdahale kötü durur gibi geliyor bana ben de aynısını düşünmüştüm bir ara ama bir kuaför önce tüm saçı boyamak lazım demişti ben de vazgeçtim

Şu konuyu görmek içimi rahatlattı.

Bana da ölebileceğim patavatsızlığını doktorların ilettiği 3 hafta boyunca saçımda beyazlar buldum.

Şimdi yok ama hiç.

Acaba stresten uzak dursan iyi gelir mi.

Ben kopardım da hepsini, yerine yenileri çıktı renkli.

Bende boyadan kaynaklanan beyazlama olmadı, kına ve hint kınası yakan arkadaşlarımın saçlarında beyaz artışı olmuştu ama zamanında.
Sadece ombre düşündüm uçlarına aslında çok heves ettim ama cesaret edemiyorum hem beyazlar mı diye hem de saçım kötü olur mu diye

Benim saçımda tek tük beyaz vardı taa ki geçen seneye kadar:KK43: insanın saçı bir gecede beyazlarmış gerçekten filmlerdeki gibi..aldığım bir kaza haberiyle günlerce yoğun bakim kapısında o berbat haberi duymayı beklemem.. rabbim bir daha yaşatmasin ama işte o günlerde saclarimin birdenbire bembeyaz olduğunu farkettim kesinlikle stres üzüntü çok etkili. Boya kullanmıyorum öyle duruyor yavaşlatacak birşey var mı bilmiyorum burdan bir fikir edinirsem ben de denerim.
Kesinlikle öyle bende de hiç yoktu son aylarda Yaşadığım Sıkıntılar Yüzünden oldu hep

Back
X