Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama Günlüğüm ♡

mary jane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
1.915
1.492
333
Merhaba Arkadaşlar.. Ben saçlarımı son 2 yıldır boyatıyorum, 25 yaşındayım. Hep yıpranmasından korktuğum için erteledim. En sonunda da diplere boya sürmeden ombre yaptırdım. İlk ombrem bal rengi gibiydi. Tam sarı değildi. Fotoğrafı atayım hemen. 2015 ekim gibi sanırım yaptırdım bu

Eklentiler

• DSC_0445-1-1.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 92
Sonra tabi bu renk bana yetmemeye başladı. Ve 2016 Mart gibi bu sefer daha açık bir ombre yaptırdım. Fotoğraf ekte olucak

sonra bu renk değişti tabi ve şuan ekleyeceğim fotomdaki rengi aldı.

Son hali bu işte. Ben artık evde kendim boyamak istiyorum. Ama Loreal Excellence mi yoksa casting gloss ile mi istediğim sarı rengi elde ederim tecrübem olmadığı için karar veremiyorum. Şu zamana kadar daha çok saç bakımı ve uzatmaya yönelik ilgilendim saçlarımla. Ama artık boya konusunda kuaför masrafından kurtularak doğru uygulamayla bal köpüğü veya bi tık açık bir blonde elde etmek istiyorum. Bana yardım eder öneri verirseniz çok sevinirim. Tecrübeli arkadaşları bekliyorum. Uygulamamı da sonrasında önerilerinize göre yapıp burada fotoğraflı olarak paylaşıcam..

Eklentiler

• CYMERA_20161024_144903.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…