Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyama ve alerji

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Arkadaslar ben sacimi 5 gun once kirmiziya boyadim. O gunden beri agzimda degisik bir tad var, arka taraflarda yara degilde yara gibi hissediyorum. Aciklama biraz tuhaf oldu. :27: Merak ettigim alerji yapmis olabilir mi?

geçmiş olsun..
ama boya daha çok saç dibinde filan yapar tahminimce..
bir dişçiye görün bence..
ağız için karbonatlı su ile gargara öneririm.çok rahatlatıyor. :54:

geçmiş olsun..
ama boya daha çok saç dibinde filan yapar tahminimce..
bir dişçiye görün bence..
ağız için karbonatlı su ile gargara öneririm.çok rahatlatıyor. :54:

Cok garip bir sey anlatamadim da. Ne mideden ne disten kaynaklaniyor o kadarini biliyorum. Yasayan varsa beni daha iyi anlar belki. Benim anlatmamla olacak degil. :) Ama doktora bahsedicem mutlaka. Sagol canim :) :16:

Boyanın kokusundan olabilir..
Boyarken konuştuysan o kokusu ağzına temas etmiş olabilir abla ..

Boyanın kokusundan olabilir..
Boyarken konuştuysan o kokusu ağzına temas etmiş olabilir abla ..

Sanki bir yabanci madde var da vucudum kabul etmiyor gibi. Kokmuyor ama akiyor hala. Boyarken ne yaptim bilmiyorum. Ilk defa basima geldi. Rengi de sevdim ama bir daha yapmiycam sanirim. Sagol canim sana da cevabin icin. :16:

Son düzenleme:
Sanki bir yabanci madde var da vucudum kabul etmiyor gibi. Kokmuyor ama akiyor hala. Boyarken ne yaptim bilmiyorum. Ilk defa basima geldi. Rengi de sevdim ama bir daha yapmiycam sanirim. Sagol canim sana da cevabin icin. :16:

Rica ederim ablacım bir doktora git geçmezse..

benim kozmetik alerjim var şunu kesin olarak söyleyebilirim ki o boya kaynaklı değildir. Boyaya alerjiniz olsa eliniz boyaya bir damla bir değse bembeyaz tomrcuklar halinde eliniz şişer saç derinizi kopartırcasına kaşırsınız. Ağzınızda ki mikrop kaynaklıdır boyadan böyle bir sonuç çıkarmanız komik olmuş :)

benim kozmetik alerjim var şunu kesin olarak söyleyebilirim ki o boya kaynaklı değildir. Boyaya alerjiniz olsa eliniz boyaya bir damla bir değse bembeyaz tomrcuklar halinde eliniz şişer saç derinizi kopartırcasına kaşırsınız. Ağzınızda ki mikrop kaynaklıdır boyadan böyle bir sonuç çıkarmanız komik olmuş :)

Boyle bir sonuc cikartmadim. Bunu yasayan arkadaslar var mi diye sordum. Online doktorluk hizmeti veriyorsunuz galiba agzimdaki mikroba kadar cozdunuz olayi.

Her neyse doktorla konustum. Size gerek kalmadi hanimefendi !

Back
X