Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama yardım, yeniyim

zendagimigzara

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
25
5
8
Ankara
Kızlar saçımı daha önce hiç boyamadım ve şimdi kızıla boyamak istiyorum ama çok koyu bi kızıl bordo gibi yani. Saç rengim de koyu kestane ve beyaz tenliyim ama kaşlarım siyah ve hafif kalın sizce çok cırt durur mu? napmalıyım yardım ederseniz sevinirim. Bir de kendim mi boyamalıyım başkasına mı boyatmalıyım yoksa kuaförde mi boyatmalıyım lütfen yardımcı olun :)

kuafore boyatmalısın canm
kaşlarının rengı boyatcagın saç rengıne çok zıtsa rengı kırarlar zaten sen merak etme
ama nolur guvenılır bı kuafore gıt oylesıne bı yere gıtme

kuafore boyatmalısın canm
kaşlarının rengı boyatcagın saç rengıne çok zıtsa rengı kırarlar zaten sen merak etme
ama nolur guvenılır bı kuafore gıt oylesıne bı yere gıtme
ay teşekkür ederim canım bilemedim napcağımı yakışmazsa napcam diye de korkmuyo değilim :eek:peki kuaförde açarak mı yaparlar saçı bilgin var mı?

ay teşekkür ederim canım bilemedim napcağımı yakışmazsa napcam diye de korkmuyo değilim :eek:peki kuaförde açarak mı yaparlar saçı bilgin var mı?
kızıl saçı açarak yapıyorlar kızıl platin gibi uç renklerı.. ki saçın kestaneymıs zaten koyu bı renk açmadan tutmaz diye dusunuyorum.. yıne de kuafor karar verır:)
ama saç açtırmanın zararlarına da katlanmak zorundasın bu arada.. hamur gıbı olur lastik gibi süner çatallaşır doğal haliyle bi felaket olur oryalle açılmış saç. bir yıl önce açtırdım kestıre kestıre yenı yenı kurtuluyorum yanık saçtan

kızıl saçı açarak yapıyorlar kızıl platin gibi uç renklerı.. ki saçın kestaneymıs zaten koyu bı renk açmadan tutmaz diye dusunuyorum.. yıne de kuafor karar verır:)
ama saç açtırmanın zararlarına da katlanmak zorundasın bu arada.. hamur gıbı olur lastik gibi süner çatallaşır doğal haliyle bi felaket olur oryalle açılmış saç. bir yıl önce açtırdım kestıre kestıre yenı yenı kurtuluyorum yanık saçtan

Ay bakım da fazla yapan biri değilim yapmasam mı diye de çok düşünüyorum ama istediğim kızıl sadece güneşte belli olcak onu kuaför anlar umarım... çoookk teşekkür ederim bu arada tekrar :)

Ay bakım da fazla yapan biri değilim yapmasam mı diye de çok düşünüyorum ama istediğim kızıl sadece güneşte belli olcak onu kuaför anlar umarım... çoookk teşekkür ederim bu arada tekrar :)

canım saçını 2 ton açman yeterli..zaten koyu kızıl istiyorsan 2 ton açıp rengini beğenip kendin boyayabilirsin.

Bence koyu kestane gibi bi saca kizil yaptirmak icin actrman gerekmiyor bosuna yapma derim ben kuafore oryalle sacin mahvolur bide kizil olur yikadikca oryal onu daha cok acar rengini bndn sana tavsiye kendin al marketten boya acmana gerek yok bence tanidign birine boyat annene vs yardim al gaet iyi olur

Açmadan yapın de, sadece güneşte kızıl yansımalar istiyorum de, yaparlar.Kızıl renk çabuk akar ve havlularını boyar, buna da hazırlıklı ol :)
Ya da al 4.6 numara kızıl kestane bir boya ve kendin boya.İlk boyaman olacağı için saç boyamayı bilen bir arkadaş ya da akraba yardımcı olsun sana.
Kaşına da sürebilirsin 5-10 dk bekletirsin.

Son düzenleme:
Kızlar saçımı daha önce hiç boyamadım ve şimdi kızıla boyamak istiyorum ama çok koyu bi kızıl bordo gibi yani. Saç rengim de koyu kestane ve beyaz tenliyim ama kaşlarım siyah ve hafif kalın sizce çok cırt durur mu? napmalıyım yardım ederseniz sevinirim. Bir de kendim mi boyamalıyım başkasına mı boyatmalıyım yoksa kuaförde mi boyatmalıyım lütfen yardımcı olun :)
Canım bence evde kendin boya derim palettenin kızıl renkleri çok hoş bende kendim evde yaptım zamanla istediğin renk oturur ilk boyama da istediğin sonucu alamazsin çok kızıl istiyorsan kasalrin icin de 10 dk falan beklet rengi zaten kırılır ama saçın kırmızı kaşin siyah gezersen çok komik bi.izlenim verir

Back
X