- Konu Sahibi papatya042
Kızlar saçımı evde kendi nnasıl boyayabilirim acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar saçımı evde kendi nnasıl boyayabilirim acaba![]()
Benim yillardir esim boyuyor, bende onun sacini kesiyorum hatta
Eger sansin varsa birinden yardim iste, olmadi internette arastir, kesin vardir video falan...
küçük çaplı kuaför dükkanı gibissiniz o zaman maşallahh![]()
Aynen, kuafore ozel gunler disinda ve sac kesimi disinda kolay kolay gitmem, daraliyorum, her isimi kendim halledebiliyorum :) O zaten en son ne zaman gitti hatirlamiyorum, onun keyfi evde yerinde, iki dakikada kesiveriyorum![]()
ohh ne güzel bende kuaförden pek hoşlanmam gitmem de pek, ama kendi başına yapmak özellikle saç kesimi beceri ister ki sende var demek![]()
Kızlar saçımı evde kendi nnasıl boyayabilirim acaba![]()
canım ben hep kendim boyuyorum istediğim renkleri karıştırıp, boyayabilirsin zor değil ama biraz vakit alıyor.. netten bi kaç video izlemen yeterli bi kaç boyamadan sonra usta oluyorsun kimse inanmıyor zatenbenim için tek eksisi boynum kulaklarım arkadan göremediğim için boya içinde kalıyor o da bi kaç güne gidiyor
![]()
Merhaba tatlim Tevfik hocaya ameliyat olmuşsun Dr arastirmasindayim arkadaslik isteği gönderdim kabul edersen resimlerini görmek isterim :)
tabiki tatlım![]()