Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama

Benim yillardir esim boyuyor, bende onun sacini kesiyorum hatta
Eger sansin varsa birinden yardim iste, olmadi internette arastir, kesin vardir video falan...

Benim yillardir esim boyuyor, bende onun sacini kesiyorum hatta
Eger sansin varsa birinden yardim iste, olmadi internette arastir, kesin vardir video falan...

küçük çaplı kuaför dükkanı gibissiniz o zaman maşallahh

küçük çaplı kuaför dükkanı gibissiniz o zaman maşallahh

Aynen, kuafore ozel gunler disinda ve sac kesimi disinda kolay kolay gitmem, daraliyorum, her isimi kendim halledebiliyorum :) O zaten en son ne zaman gitti hatirlamiyorum, onun keyfi evde yerinde, iki dakikada kesiveriyorum

Aynen, kuafore ozel gunler disinda ve sac kesimi disinda kolay kolay gitmem, daraliyorum, her isimi kendim halledebiliyorum :) O zaten en son ne zaman gitti hatirlamiyorum, onun keyfi evde yerinde, iki dakikada kesiveriyorum

ohh ne güzel bende kuaförden pek hoşlanmam gitmem de pek, ama kendi başına yapmak özellikle saç kesimi beceri ister ki sende var demek

koleston köpük boyayı alıyosun kafana şampuan sürer gibi sürüyosun oldu bitti.
ben yaptıysam herkes yapar :)

ohh ne güzel bende kuaförden pek hoşlanmam gitmem de pek, ama kendi başına yapmak özellikle saç kesimi beceri ister ki sende var demek

Yok kesimine gidiyorum, digerleri bende ama...
Biraz zorlasak onu da ogreniriz aslinda :)
Neyse konu sahibinin konusunu dagitmayalim...
Konu sahibi arkadasim kopuk boyalar evet mantikli, ama gene de biri de yardimci olsa super olur...

Kızlar saçımı evde kendi nnasıl boyayabilirim acaba

canım ben hep kendim boyuyorum istediğim renkleri karıştırıp, boyayabilirsin zor değil ama biraz vakit alıyor.. netten bi kaç video izlemen yeterli bi kaç boyamadan sonra usta oluyorsun kimse inanmıyor zaten benim için tek eksisi boynum kulaklarım arkadan göremediğim için boya içinde kalıyor o da bi kaç güne gidiyor

Merhaba tatlim Tevfik hocaya ameliyat olmuşsun Dr arastirmasindayim arkadaslik isteği gönderdim kabul edersen resimlerini görmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…