Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama

Benim yillardir esim boyuyor, bende onun sacini kesiyorum hatta:9:
Eger sansin varsa birinden yardim iste, olmadi internette arastir, kesin vardir video falan...

küçük çaplı kuaför dükkanı gibissiniz o zaman maşallahh :1::1:

Aynen, kuafore ozel gunler disinda ve sac kesimi disinda kolay kolay gitmem, daraliyorum, her isimi kendim halledebiliyorum :) O zaten en son ne zaman gitti hatirlamiyorum, onun keyfi evde yerinde, iki dakikada kesiveriyorum:9:

Aynen, kuafore ozel gunler disinda ve sac kesimi disinda kolay kolay gitmem, daraliyorum, her isimi kendim halledebiliyorum :) O zaten en son ne zaman gitti hatirlamiyorum, onun keyfi evde yerinde, iki dakikada kesiveriyorum:9:

ohh ne güzel bende kuaförden pek hoşlanmam gitmem de pek, ama kendi başına yapmak özellikle saç kesimi beceri ister ki sende var demek :52::28:

koleston köpük boyayı alıyosun kafana şampuan sürer gibi sürüyosun oldu bitti.
ben yaptıysam herkes yapar :)

ohh ne güzel bende kuaförden pek hoşlanmam gitmem de pek, ama kendi başına yapmak özellikle saç kesimi beceri ister ki sende var demek :52::28:

Yok kesimine gidiyorum, digerleri bende ama...
Biraz zorlasak onu da ogreniriz aslinda :)
Neyse konu sahibinin konusunu dagitmayalim...
Konu sahibi arkadasim kopuk boyalar evet mantikli, ama gene de biri de yardimci olsa super olur...

Kızlar saçımı evde kendi nnasıl boyayabilirim acaba:37::52:

canım ben hep kendim boyuyorum istediğim renkleri karıştırıp, boyayabilirsin zor değil ama biraz vakit alıyor.. netten bi kaç video izlemen yeterli bi kaç boyamadan sonra usta oluyorsun kimse inanmıyor zaten :52: benim için tek eksisi boynum kulaklarım arkadan göremediğim için boya içinde kalıyor o da bi kaç güne gidiyor :1::1:

canım ben hep kendim boyuyorum istediğim renkleri karıştırıp, boyayabilirsin zor değil ama biraz vakit alıyor.. netten bi kaç video izlemen yeterli bi kaç boyamadan sonra usta oluyorsun kimse inanmıyor zaten :52: benim için tek eksisi boynum kulaklarım arkadan göremediğim için boya içinde kalıyor o da bi kaç güne gidiyor :1::1:

Merhaba tatlim Tevfik hocaya ameliyat olmuşsun Dr arastirmasindayim arkadaslik isteği gönderdim kabul edersen resimlerini görmek isterim :)

Back
X