Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama

Minyon elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
41
21
88
27
Saçlarimi en kısa zamanda boyaticam ama renkte koyu olsun istiyorum esmer tenli olduğuma acaba çikolata kahve boya ile karamel rengi kuafore desem ikisinide karıştırıp boyatsam.nasıl olur kötümu olur acaba şuanda iki rengi de karıştırıp boyatmak istiyorum ama kararsizda kaliyorum yoksa sadece mi çikolata kahve yaptirsam ilk boyattiğm zaman çikolata kahveye tutmamişti ondan sonra saçim açildi boyandi da acaba çikolata kahve iyice tutarmi saçımda en son boyattiğim kuafor saçlarimi açtı öyle boyadı saçlarimıda

loriel istediğin rengi tam net verir s enlerce çikolata kahve loriel le boyadım tam tuttu

Ben hiç boya alıp evde boyamadim ki hep kuaforde boyattim.kendi saçimi boyayamiyorum ama o kadar işlem yapildi saçima 2 ay önce kuafor tamamen açti saçlarimi öyle boyadı tutarsa iyi olur benim için

Ben hiç boya alıp evde boyamadim ki hep kuaforde boyattim.kendi saçimi boyayamiyorum ama o kadar işlem yapildi saçima 2 ay önce kuafor tamamen açti saçlarimi öyle boyadı tutarsa iyi olur benim için
kuaförler tutturmak için oriel sürüyor buda fazlasıyla yıpratıyor bide düz koyu bi renk için kuaföre gitmeye gerek olmadığını düşündüm ve hep kendim boyadım loriel çikolata kahvede hep tuttu ama şuan saçlarım ombre kuaföre gidiyorum tabi

Kendim boyayabilsem zaten gitmicemde boyayamiyorum malesef o kadar kuaforde caliştim kendime yapamiyorum benim kendi saç rengim siyah acaba siyah mi yapsam diyorum kararda veremiyorum

Kendim boyayabilsem zaten gitmicemde boyayamiyorum malesef o kadar kuaforde caliştim kendime yapamiyorum benim kendi saç rengim siyah acaba siyah mi yapsam diyorum kararda veremiyorum
bende esmerim bi kere siyah yaptım inanırmısın o kadar pişman oldum ki kapkara oldum bildiğin ☺☺omrede güzel duruyor öneririm

Banada dediler omre yapalim diye aralikta boyattigim zaman ben istemedim ben düz renklerden devam edeyim saçlarimi açtirinca çok kötü oluyor nerdeyse 3 ay olucak boyatmayali diplerim geldi iyice bugun kuaforumde dedi kız evimiz yakin gel evde boyayim bali kuafore ne zamandir gelmiyosun diyor bugun ilk defa bi kuaforum benim kafadan çıktı rahatlikta istediklerimi söyluyorum onceki kuaforum boyamiyordu bile ya bana kuzenini kiskaniyorsun sen dedi saçlari boyali diye bende parasiyla değilmi başka yerde yaptiririm sana muhtaç değilim dedi bazı insanlari bozmak gerekiyor arada

Saçlarimi en kısa zamanda boyaticam ama renkte koyu olsun istiyorum esmer tenli olduğuma acaba çikolata kahve boya ile karamel rengi kuafore desem ikisinide karıştırıp boyatsam.nasıl olur kötümu olur acaba şuanda iki rengi de karıştırıp boyatmak istiyorum ama kararsizda kaliyorum yoksa sadece mi çikolata kahve yaptirsam ilk boyattiğm zaman çikolata kahveye tutmamişti ondan sonra saçim açildi boyandi da acaba çikolata kahve iyice tutarmi saçımda en son boyattiğim kuafor saçlarimi açtı öyle boyadı saçlarimıda
Canım istediğin rengi elde etmek için 8.1 e saçlarını boya

Back
X