Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamaktan bıktım, doğal rengime dönmek istiyorum.

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
123
Merhaba arkadaşlar annemin üyeliğinden yazıyorum. Henüz 21 yaşındayım ama saçımda yaklaşık 15 yaşından beri beyazlar var,zamanında gaza gelip boyadıktan sonra maalesef boyamaya sürekli devam ettim. Beyazları gördümmü sinirlerim bozuluyor ama genetik sanırım. Boyadan dolayı saçım sürekli dökülmeye ve sağlıklı uzamamaya başladı. Kendi renginin resmini ekliyorum. Ne zaman kendi rengine yakın bir renge boyasam 1 hafta içinde akarak eski haline döndü. (kuaförde boyatmama rağmen) Sizden kolay akmayacak ve saç rengime yakın kaliteli bir marka veya boya karışımı önerisi istiyorum teşekkür ederim.İlk resim kendi rengim, ikinci resim de şuan ki saç rengim yaklaşık 2 ay önce açık küllü kumral rengine boyamıştım.

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 224
  • fgf.webp
    fgf.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 213
Merhaba arkadaşlar annemin üyeliğinden yazıyorum. Henüz 21 yaşındayım ama saçımda yaklaşık 15 yaşından beri beyazlar var,zamanında gaza gelip boyadıktan sonra maalesef boyamaya sürekli devam ettim. Beyazları gördümmü sinirlerim bozuluyor ama genetik sanırım. Boyadan dolayı saçım sürekli dökülmeye ve sağlıklı uzamamaya başladı. Kendi renginin resmini ekliyorum. Ne zaman kendi rengine yakın bir renge boyasam 1 hafta içinde akarak eski haline döndü. (kuaförde boyatmama rağmen) Sizden kolay akmayacak ve saç rengime yakın kaliteli bir marka veya boya karışımı önerisi istiyorum teşekkür ederim.İlk resim kendi rengim, ikinci resim de şuan ki saç rengim yaklaşık 2 ay önce açık küllü kumral rengine boyamıştım.

Merhaba igora marka boyayı çok çok tavsiye ederim. Renk olarak da koyu küllü kumral çok çok doğal ve kalıcı. Bir önceki arkadaşın dediği gibi 2 defa boyamanız iyi olacaktır. İlk boyayı yaptıktan 3 ya da 4 hafta sonra ikinci boyamayı yapın. Ve tavsiyem ilk boyamayı da ikinci boyamayı da normalden fazla bekletin örneğin 45 dakika gibi. Yine tavsiyem boyanın içine 1 yumurta kırın ve zeytinyağı koyun 1 bardak kadar çok faydasını göreceksiniz pırıl pırıl ve sağlıklı bir boyama işlemi olacaktır. Koyu küllü kumral rengi ne kadar tutsanız da siyahlaşmıyor ayrıca taban rengi açıksa tabiki akacaktır ama fazla bekletmek ve ikinci boyamayı yapmak çok işe yarıyor gerçekten. Yağı ve yumurtayı ihmal etmeyin faydasını göreceksiniz.

Kendi rengine 1-2 kez boya ve bir daha dokunma. Uzata uzata kestire kestire zamanla doğal saçına döner 1.5-2 sene içinde. 2. Boyama akmayi azaltıyor ama hiçbir zaman doğal saçla aynı renkte olmuyor. Sabır ve zaman. Ben de bir hata sonucu gölge yaptırdım ve 2 kez koyu kahve boyandi saçlarım. Şu an 2.5 aya yakın oldu. Doğal sacimin uzamasini bekleyeceğim. Bir daha boya sürmeden. Kesilecek boya geldiği zaman boyalı kısmı kestirip tamamen döneceğim diye düşünüyorum.

Back
X