Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası mı hint kınası mı???

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Kararsız kaldım saçlarımı boyatıcam şuan ama kararsız kaldım hangisi daha iyi yardım??

Kesinlikle boya.
Hint kınasında renk dönüşümü olmuyor

Sakın Hint kınası yapma çıkmıyor sactan. Ben zamanında siyah Hint kınası nasıl boyadım saçımı yaklaşık 4senede temizlendi sacimdan.uzadikca kestirdim yani ancak öyle kurtuldum. Kuaforler açmadı boya olmuyo üstüne berbat bişey saçımı da beyazlatti.

Hint kınası hiç kullanmadım ama kınadan geri dönüş zor oluyor diye biliyorum, renkten sıkılırsan.
Ben normal boya kullanıyorum kaliteli bir ürün kullanırsan yıpranmaz saçın, hem renk seçeneği de daha fazla.

Kimyasal içermeyen boya markası söyleseniz o zaman bana? Yengem garnier kullanıyo ama emin değilim

Kimyasal içermeyen boya markası söyleseniz o zaman bana? Yengem garnier kullanıyo ama emin değilim

valla ben kolestondan şaşmam. hint kınası da nalet bişey. saça zamp gibi yapışıyor.
saçımı kurutmuştu benim çok.

kimyasal olmayan hazır boya yok arkadaşlar kim var diyosa yazsın markasını içeriğini söyleyeyim :( zamanında çok araştırdım bitkisel boya yaptırmak istiyor iseniz güvendiğiniz yada tanıdığınız bir kuaföre gidip bitkisel boya yaptırın derim

Back
X