Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası

Daphnis

Ya zaman da bize bırakıyorsa..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
542
1.285
113
Öncelikle merhabalar
Saçlarımın doğal rengi kestane kahve gibi. Ayriyeten açıcı kullanmadan lorealin 8.34 üne boyamaya karar verdim. Bu markanın boyaları kolay tutuyormuş sanırım. Ancak eğer sonuç istediğim gibi olmazsa bunun bir geri dönüşü var mıdır açıcı ile falan akıtılabilir mi tabanı kendi renginde olduğu için? Bilgisi olanlar yardımcı olursa minnettar olurum.

Once bi ombre falan deneseniz? Market boyalarinin acicilari o kadar kuvvetli degil. Kutunun arkasinda da ne renkten ne renge gecebilecegini gosterir zaten. Sacinizi bu renk istiyorsaniz once actirmaniz lazim

Ancak altın kestane falan olur
Açılmaz renk sadece parıltı katar

Once bi ombre falan deneseniz? Market boyalarinin acicilari o kadar kuvvetli degil. Kutunun arkasinda da ne renkten ne renge gecebilecegini gosterir zaten. Sacinizi bu renk istiyorsaniz once actirmaniz lazim
Yani bi kadar açık olmasa da beni tatmin eder açıkçası ama beğenmezsem diye korkuyorum.

ana saçınız koyu bir renk 8 tonları açık kumraldır sarıya çalan.ilk kez boyadığınızda kızıl yansımalı bir renk olur kutu ustundeki renk olmaz sacınızı iyi bir kuaförde açtırıp boyayın kendınız ayda bir boyarsanız renk te oturur zamanla 8.34 yerine 8.1 e boyayın ki turunculuk kızıllık az olsun boyaya ayrıva bir yemek kaşığı sac kremi ve bir yemek kaşığı çeşme suyu katarsanız küllü güzel bir renk elde edersiniz

Bir arkadaşım aynı markanın boyasını kullandı ana rengi benimki gibiydi 8.1 ile boyadı ve tuttu biraz daha koyu olarak.

Benim de saclarim koyu kestane ama bu renge boyasam kesin tarik menguc gibi olurum cunku kaslarim siyah.
düz boya yerine kendı saçnııza aralara platin ya da acık kumral ışıltı ombre balyaj esmerlere de yakışıyor .tek renk acık boyayınca koyu koyu dıpler çıkıyor bir haftaya o görüntü komik oluyor işte

Yok ya. Atanamamis sarisin demesinler arkamdan. Saka bir yana sari sac +40yas itemi bana gore. En en en fazla ombre o da acik kahveyle. Kaslarım saclarimdan hizli uzuyor. Kasimin da dibi gelirse komedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…