Bu kadar açık olmasına gerek yok yani tam rengi vermese de sorun değil doğal rengimden daha açık olur diye düşünuyorumHiçbir boya açıcı olmadan koyu renk saça kutu üstündeki rengi vermez.
Yani bi kadar açık olmasa da beni tatmin eder açıkçası ama beğenmezsem diye korkuyorum.Once bi ombre falan deneseniz? Market boyalarinin acicilari o kadar kuvvetli degil. Kutunun arkasinda da ne renkten ne renge gecebilecegini gosterir zaten. Sacinizi bu renk istiyorsaniz once actirmaniz lazim
ana saçınız koyu bir renk 8 tonları açık kumraldır sarıya çalan.ilk kez boyadığınızda kızıl yansımalı bir renk olur kutu ustundeki renk olmaz sacınızı iyi bir kuaförde açtırıp boyayın kendınız ayda bir boyarsanız renk te oturur zamanla 8.34 yerine 8.1 e boyayın ki turunculuk kızıllık az olsun boyaya ayrıva bir yemek kaşığı sac kremi ve bir yemek kaşığı çeşme suyu katarsanız küllü güzel bir renk elde edersinizÖncelikle merhabalar
Saçlarımın doğal rengi kestane kahve gibi. Ayriyeten açıcı kullanmadan lorealin 8.34 üne boyamaya karar verdim. Bu markanın boyaları kolay tutuyormuş sanırım. Ancak eğer sonuç istediğim gibi olmazsa bunun bir geri dönüşü var mıdır açıcı ile falan akıtılabilir mi tabanı kendi renginde olduğu için? Bilgisi olanlar yardımcı olursa minnettar olurum.
Valla ten renginize cilt alt tonunuza bagli yakisip yakismayacagi. O da burdan bakinca belli olmuyorYani bi kadar açık olmasa da beni tatmin eder açıkçası ama beğenmezsem diye korkuyorum.
Ben aynadan bakmama rağmen karar veremiyorumValla ten renginize cilt alt tonunuza bagli yakisip yakismayacagi. O da burdan bakinca belli olmuyor
kaş rengi bile önemli kaş koyu saç 8.1 ise o da tuhaf dururValla ten renginize cilt alt tonunuza bagli yakisip yakismayacagi. O da burdan bakinca belli olmuyor
geri dönüş kolay elbette kahverengi bir boya alır boyarsınız koyultursunuz tekrar koyu sactan dönmek zordur asılBen aynadan bakmama rağmen karar veremiyorumPeki geri dönüşü olabilir mi?
Benim de saclarim koyu kestane ama bu renge boyasam kesin tarik menguc gibi olurumkaş rengi bile önemli kaş koyu saç 8.1 ise o da tuhaf durur
üst üste boyadıkça renk oturur zamanlaBir arkadaşım aynı markanın boyasını kullandı ana rengi benimki gibiydi 8.1 ile boyadı ve tuttu biraz daha koyu olarak.
Üstüne kahverengi boya tutar değil mi??geri dönüş kolay elbette kahverengi bir boya alır boyarsınız koyultursunuz tekrar koyu sactan dönmek zordur asıl
Benim de saclarim koyu kestane ama bu renge boyasam kesin tarik menguc gibi olurumcunku kaslarim siyah.
düz boya yerine kendı saçnııza aralara platin ya da acık kumral ışıltı ombre balyaj esmerlere de yakışıyor .tek renk acık boyayınca koyu koyu dıpler çıkıyor bir haftaya o görüntü komik oluyor işteBenim de saclarim koyu kestane ama bu renge boyasam kesin tarik menguc gibi olurumcunku kaslarim siyah.
tutar evetÜstüne kahverengi boya tutar değil mi??
Yok ya. Atanamamis sarisin demesinler arkamdan. Saka bir yana sari sac +40yas itemi bana gore. En en en fazla ombre o da acik kahveyle. Kaslarım saclarimdan hizli uzuyor. Kasimin da dibi gelirse komedidüz boya yerine kendı saçnııza aralara platin ya da acık kumral ışıltı ombre balyaj esmerlere de yakışıyor .tek renk acık boyayınca koyu koyu dıpler çıkıyor bir haftaya o görüntü komik oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?