saç boyası ???

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
arkadaşlar ben saçımı ilk kez boyucam . saçlarım koyu kumral .Öyle radikal bi değişiklik istemiyorum. o yüzden bir veya iki ton açılsın istiyorum. küllü kumrala boyamayı düşünüyorum.
geçenlerde saçı benim rengimde olan bi arkadaşım garnier küllü kumrala boyadı ve turunculuk oldu saçında. şimdi benim saçımda da olur mu ki çok korkuyorum
hangi boyayı tercih etmeliyim turunculuk olmaması için (garnier, koleston. neva color ?)
istediğim güneşten açılmış gibi duran kumral bi saç yani .bunu hangi boyayla elde edebilirim

cevap vericek olan yok mu?? hadi kızlar ya yarın alıyım da boyıyım söyliceklerini önemli :))

Ben de saçlarımın uçları için sürdüğümde güneşten açılmış gibi bir renk bırakacak bir boya arıyordum hatta gittim boya falan baktım az önce ama pek o sonucu verecek bir boya göremedim, ben de boya konusunda çok bilgisizim saçımı hiç boyamadım çünkü :) keşke yardım edebilseydim

saçların zaten koyu kumralmış, boyamak istediğin renk küllü kumral... bence çok değişiklik olmucak boyadığınla kalmayasın sonra.. bi süre sonra herkes kendi rengine dönmek istiyor inan ki en azından kendimden örnek vereyim nerdeyse denemediğim renk kalmadı en son koyu kahvede (kendi rengimde) karar kıldım. Küllü kumrala boyadığnda nasıl turunculuk oldu anlamadm ya adı üstünde küllü :/ palette nin kumralını dene bi istersen... ben bi ara koyu kumralını boyamıştm beğenmiştim baya.. ama bence çok hevesleniyorsan kendi rengini bozmadan uçlarına ışıltı yaptırabilirsin.. gayet de hoş olur gene de sen bilirsin ama şunu söyleyeyim bir kere boyaya bulaştınmı ondan sonra arınması çok zor oluyor.

Son düzenleme:
benim de saçlarım kumral bu sene güneşte deniz suyuyla biraz daha acıldı aralarına ısıltı attırdım uclarına da krepe balyaj ama krepe balyaj paçalı tavuk gibi geldiğinden istemiyorum dedim basta kuaforum de sacımdan bıkac ton acık renkte yaptı aralarda da oldugundan uclar goze batmadı ve herkes kendı sacım sanıyor sankı her yerını boyamıs gıbı oldu. oriel değil boyayla yaptı siz de öyle yaptırırsanız guzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…