Saç Rengi ve Saç Boyama sac boyası

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
bugday tenlı kahve goz sıyah sac ne renge boyatmalı sızce ?

karamel mı fındık kabugu mu ?

Kaş kirpik rengi de önemli, benim kaşlarım kirpiklerim siyah olduğu için saçlarım da siyah...

canım koyu kestane sac .. kaslarım oyle sımsıyah degıl acık renk

Kumral bence. Açık kumral dore mesela. Yada findik kabuğu da güzl olur.

Ben hiç boya yaptırmadım ama küllü kumral çok güzel oluyor.
boya sıkıntılı ıste canım olmadı mı yok yancak vs derdı ıcıme yattı benım de
acık renk ıstıyorum koyudan sıkıldım
sapsarıda olamam.
kullu kumral guzel karamelıde begenıyorum bıde ben

saçların çok yıpranıcak
ben siyaha boyayıp geri döndüm
mahvoldu
anladım guzelım ıstedıgın rengı tutturup onda kalmak sans meselesı
kararsızım ben de ıste ılk kez boyayacam acemı kuaforun elıne dusmekten korkuyorum ve de

anladım guzelım ıstedıgın rengı tutturup onda kalmak sans meselesı
kararsızım ben de ıste ılk kez boyayacam acemı kuaforun elıne dusmekten korkuyorum ve de

paraya hiç acıma hatta mümkünse biriktir öyle yaptır ben paradan kısayım derken saçlardan oldum oysa 150 lirayı bassaydım yumoş yumoş açılırdı

paraya hiç acıma hatta mümkünse biriktir öyle yaptır ben paradan kısayım derken saçlardan oldum oysa 150 lirayı bassaydım yumoş yumoş açılırdı
ah canım kyamam
ıns eskısı gıbı olur sacların bır an once bellı bı sure ıslem uygulama sende fon bıle ısı bıle degmesın bence

ah canım kyamam
ıns eskısı gıbı olur sacların bır an once bellı bı sure ıslem uygulama sende fon bıle ısı bıle degmesın bence

yok uygulamıyorum zaten bir kısmını da kestirdim mart ayından beri de boya değmedi hiç öyle duruyorlar kendi renginde ama şimdi dalinin papatyalısı saç rengi açıyormuş diye duydum ona başlıcam bakalım :27:

yok uygulamıyorum zaten bir kısmını da kestirdim mart ayından beri de boya değmedi hiç öyle duruyorlar kendi renginde ama şimdi dalinin papatyalısı saç rengi açıyormuş diye duydum ona başlıcam bakalım :KK53:
oo bu super onu deneyelım o zaman o_O

Back
X