Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle mı dersın canım ay cesaret edemıyorum ısteküllü kumral.
ben çok seviyorum ya aksine sapsarıym azcık kumral olsam hemen yaptırırdım.oyle mı dersın canım ay cesaret edemıyorum ıste![]()
kullu kumral guzel evet.7 8 kuafor denedım sonu hıctı.küllü kumral.
Uzman birini bulman lazım...kullu kumral guzel evet.7 8 kuafor denedım sonu hıctı.
artık kuafore gıtmeye korkar oldum
evde boyasam boyatsam o havayı verır mı yıne d kuafor mu
duz boya al sur ddı arkadasUzman birini bulman lazım...
Ben hiç boya yaptırmadım ama küllü kumral çok güzel oluyor.duz boya al sur ddı arkadas
kac kuafor denedım sonuc husran olunca arastırım ıns tuttururum![]()
tskler canım kullu kumralı begenmezsem olmadı koyu kahveyle kendı halını bekletırım olmadıbence koyu kahve tonlarını dene
boya sıkıntılı ıste canım olmadı mı yok yancak vs derdı ıcıme yattı benım deBen hiç boya yaptırmadım ama küllü kumral çok güzel oluyor.
tskler canım kullu kumralı begenmezsem olmadı koyu kahveyle kendı halını bekletırım olmadı![]()
anladım guzelım ıstedıgın rengı tutturup onda kalmak sans meselesısaçların çok yıpranıcak
ben siyaha boyayıp geri döndüm
mahvoldu
anladım guzelım ıstedıgın rengı tutturup onda kalmak sans meselesı
kararsızım ben de ıste ılk kez boyayacam acemı kuaforun elıne dusmekten korkuyorum ve de
ah canım kyamamparaya hiç acıma hatta mümkünse biriktir öyle yaptır ben paradan kısayım derken saçlardan oldum oysa 150 lirayı bassaydım yumoş yumoş açılırdı
ah canım kyamam
ıns eskısı gıbı olur sacların bır an once bellı bı sure ıslem uygulama sende fon bıle ısı bıle degmesın bence
oo bu super onu deneyelım o zamanyok uygulamıyorum zaten bir kısmını da kestirdim mart ayından beri de boya değmedi hiç öyle duruyorlar kendi renginde ama şimdi dalinin papatyalısı saç rengi açıyormuş diye duydum ona başlıcam bakalım![]()