- 26 Temmuz 2014
- 333
- 166
- 103
Merhaba bayanlar. Yaklasik 3 yil saclarsaclarim platin rengiydi, sevgilim biraz daha koyu olmasinin daha iyi olcagini soyledi. (Cok dikkat cekiyordu sac rengim ) bende kuafore gidip boyattim yeni rengide begendim kullu acik kumraldi. Ve dugun vaktim geldi , dip boyamda tabi... Kuafore dip boya dedim ama beni bi sekilde bal kopugune ikna etti . Ve sonuc facia saclarim turuncu... Ne tekrar boyatmaya vaktim var , nede kuafor bunu kabul ediyor. Dugunum o berbat saclarla oldu. Evlendikten iki gun sonra baska kuafore kostum . inci sarisi yapmaya karar verdik . Acma islemi yapildi beklerken nefes alamadigimi , basimin dondugunu soyledim kalbim firlicakti sanki derken bayilmisim . Kendime geldim saclarim yikandi , makyaj odasina yatirdilar beni. Eczaneden bi kiz cagirmislar tansiyonum 3 napiz geliyor gidiyor. Ben hayal meyal hatirliyorum . Kayinvalidem geldi ve hastaneye kaldirildim. Sonuc , zehirlenme... Kuaforu sikayet etmedim .bir kac gun sonra igrenc olan saclarimi boyatmaya gittim ayni yere ve 250 tl parami aldi . Ses cikarmadim . Boyaya ara verdim ve 6 ay sonra tekrar boyattim baska yere ve sonuc sac diplerim yara . Doktora gittim ve tum kuaforlerden numune aldim ama ne istirki herkez unlu bir marka verdi ama copte alakasiz boya tupleri vardi . Ve doktorum merdiven alti boyalarin oldugunu soyledi organik boyadan sasma dedi. Sacini boyatcak arkadaslara sesleniyorum sagliginiz icin boyayi yaninizda hazirlamalarini isteyin.