Saç Rengi ve Saç Boyama sac boyasindan hastanelik olanlar

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
Merhaba bayanlar. Yaklasik 3 yil saclarsaclarim platin rengiydi, sevgilim biraz daha koyu olmasinin daha iyi olcagini soyledi. (Cok dikkat cekiyordu sac rengim ) bende kuafore gidip boyattim yeni rengide begendim kullu acik kumraldi. Ve dugun vaktim geldi , dip boyamda tabi... Kuafore dip boya dedim ama beni bi sekilde bal kopugune ikna etti . Ve sonuc facia saclarim turuncu... Ne tekrar boyatmaya vaktim var , nede kuafor bunu kabul ediyor. Dugunum o berbat saclarla oldu. Evlendikten iki gun sonra baska kuafore kostum . inci sarisi yapmaya karar verdik . Acma islemi yapildi beklerken nefes alamadigimi , basimin dondugunu soyledim kalbim firlicakti sanki derken bayilmisim . Kendime geldim saclarim yikandi , makyaj odasina yatirdilar beni. Eczaneden bi kiz cagirmislar tansiyonum 3 napiz geliyor gidiyor. Ben hayal meyal hatirliyorum . Kayinvalidem geldi ve hastaneye kaldirildim. Sonuc , zehirlenme... Kuaforu sikayet etmedim .bir kac gun sonra igrenc olan saclarimi boyatmaya gittim ayni yere ve 250 tl parami aldi . Ses cikarmadim . Boyaya ara verdim ve 6 ay sonra tekrar boyattim baska yere ve sonuc sac diplerim yara . Doktora gittim ve tum kuaforlerden numune aldim ama ne istirki herkez unlu bir marka verdi ama copte alakasiz boya tupleri vardi . Ve doktorum merdiven alti boyalarin oldugunu soyledi organik boyadan sasma dedi. Sacini boyatcak arkadaslara sesleniyorum sagliginiz icin boyayi yaninizda hazirlamalarini isteyin.

saçımı ilk açtırdığımda saç diplerim öyle yara oldu ki kanadı kanlar saçlarıma yapışıp kurudu. felaketti. derken düzeldi aradan 1 yıl geçti. daha dün annemin saçını boyadık saç dipleri hep kanadı teker teker yaralara teramisin sürdük ama kaç güne geçer allah bilir. evde boyayınca kendi hatan oluyo kuaföre gitsen daha berbat ee ne yapıcaz biz

Back