Saç boyatmanin zarari olur mu?

Orhnanylmz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2021
366
88
18
26
Merhaba arkadaşlar.
23 kasım sali günü catlatma iğnesi vuruldum.Adetime 15 gün var. Saçımı boyatsam zarari olur mu acaba. Adetin geçmeden hamile kabul edilmiyor ya. Gebeliğe hazırlıkta sac boyatan var mi acaba?

Merhaba arkadaşlar.
23 kasım sali günü catlatma iğnesi vuruldum.Adetime 15 gün var. Saçımı boyatsam zarari olur mu acaba. Adetin geçmeden hamile kabul edilmiyor ya. Gebeliğe hazırlıkta sac boyatan var mi acaba?
Oof abartmayın ya boya gitsin..Doktorlar piyasaya yeni sürülmüş aşıyı (covid) öneriyo boya ne ki yani.ben 5 aylık oldum boyucaö bu hafta.

Merhaba arkadaşlar.
Hiç bilgimin olmadığı bi konu fakat bi şey aklıma geldi sadece ben saçımı kestirmeye gittiğim de boyatma ile ilgili fikirler alıyordum bana zaten regl döneminde boyamıyoruz demişti nedenini unuttum açıkçası böyle değişik tuhaf durumlar var :D ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama her türlü doktora danışmakta fayda var bir de hamilelik şakaya gelmez bence olduğu gibi kalsın şimdilik

Hiç bilgimin olmadığı bi konu fakat bi şey aklıma geldi sadece ben saçımı kestirmeye gittiğim de boyatma ile ilgili fikirler alıyordum bana zaten regl döneminde boyamıyoruz demişti nedenini unuttum açıkçası böyle değişik tuhaf durumlar var :KK70: ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama her türlü doktora danışmakta fayda var bir de hamilelik şakaya gelmez bence olduğu gibi kalsın şimdilik
Bende bilemiyorum. Hiç böyle bir durumda boyatmadım.

Merhaba arkadaşlar.
Bende zarari olur boyatilmaz diye biliyorum.sizin verceginiz bir karar zararlimi evet zararli

5 aylık hamileyim doktor boyuyabilirsin dedi.Kızımada doğuma yakın kuaförde boyatmıştım bi sıkıntınyaşamadım.önemli olan ilk üç ay
İçinizden nasil geliyosa öyle yapin.hamilelik döneminde kendinizi mutlu hissetmeniz önemli doktorda bişey olmaz dediyse boyatin o zaman😉🥰

Bende hamileyim sarı saçlıyım hamile kalıcağımı hatmin etmeden bayadır boyamıyodum sonra hamile kaldığımı öğrendim , 2.ayı geçti 3.aydan sonra boyucam 🤷🏼‍♀️ Bi 3.ayda bide 8.ayda boyamayı düşünüyorum boyarken maske takarım koku için.. 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Annemde boyama fln dedi bana kardşeime hamileyken deli gibi s.gara içmiş. Dedim sen 9 ay boyunca içmişsin , 2 kere boyamadan bişi olmaz😀 biz nasıl mutlu oluyusak o bence 🙏🏻🙏🏻 Yinede herkesin kararına saygılıyım😍

5 aylık hamileyim doktor boyuyabilirsin dedi.Kızımada doğuma yakın kuaförde boyatmıştım bi sıkıntınyaşamadım.önemli olan ilk üç ay
Ben de dun doktora gittim. İlk uc ay dayan sonra amonyaksiz ve oryalsiz sadece beyazlarina yonelik boyat sorun olmaz dedi. Yani rofle vs islerine cok girme diyor:) uzun surdugu icin herhalde:) benim de berbat durumda su an. Ogrendigim gun kuafor randevum vardi:) gidemedim:) anneme benzeyecegim bu uc ayin sonunda:) ama saglikli olsun da varsin anasi beyaz sacli olsun:)

AyAYmileyim sarı saçlıyım hamile kalıcağımı hatmin etmeden bayadır boyamıyodum sonra hamile kaldığımı öğrendim , 2.ayı geçti 3.aydan sonra boyucam 🤷🏼‍♀️ Bi 3.ayda bide 8.ayda boyamayı düşünüyorum boyarken maske takarım koku için.. 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Annemde boyama fln dedi bana kardşeime hamileyken deli gibi s.gara içmiş. Dedim sen 9 ay boyunca içmişsin , 2 kere boyamadan bişi olmaz😀 biz nasıl mutlu oluyusak o bence 🙏🏻🙏🏻 Yinede herkesin kararına saygılıyım😍

Ben de dun doktora gittim. İlk uc ay dayan sonra amonyaksiz ve oryalsiz sadece beyazlarina yonelik boyat sorun olmaz dedi. Yani rofle vs islerine cok girme diyor:) uzun surdugu icin herhalde:) benim de berbat durumda su an. Ogrendigim gun kuafor randevum vardi:) gidemedim:) anneme benzeyecegim bu uc ayin sonunda:) ama saglikli olsun da varsin anasi beyaz sacli olsun:)
Ben 8 buçuk aylıkken röfle yaptırmıştım bi sıkıntı olmadı

Back
X