Saç boyatmanin zarari olur mu?

Bende hamileyim sarı saçlıyım hamile kalıcağımı hatmin etmeden bayadır boyamıyodum sonra hamile kaldığımı öğrendim , 2.ayı geçti 3.aydan sonra boyucam 🤷🏼‍♀️ Bi 3.ayda bide 8.ayda boyamayı düşünüyorum boyarken maske takarım koku için.. 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Annemde boyama fln dedi bana kardşeime hamileyken deli gibi s.gara içmiş. Dedim sen 9 ay boyunca içmişsin , 2 kere boyamadan bişi olmaz😀 biz nasıl mutlu oluyusak o bence 🙏🏻🙏🏻 Yinede herkesin kararına saygılıyım😍
Ebe arkadaşım vardı hamileyken birşey olurmu demiştim ilk 3 ay son üç ay boyamayı tavsiye etmiyoruz demişti .Karar sizin.

Merhaba arkadaşlar.
23 kasım sali günü catlatma iğnesi vuruldum.Adetime 15 gün var. Saçımı boyatsam zarari olur mu acaba. Adetin geçmeden hamile kabul edilmiyor ya. Gebeliğe hazırlıkta sac boyatan var mi acaba?
Normalde de maruz kaldığımız her türlü kimyasal bizi etkiler ama sizi ne kadar etkiler elbet bilinmez. Vücudunuza deri yoluyla temas eden şeyler emilerek kana karışır az miktarda çok miktarda artık neye maruz kaldiydaniz. Bazı şeyleri de hava yoluyla kana karışır. Saç boyasının zararlı olmasının nedeni hem hava hem de emilim yoluyla kana karışıyor olması

Normalde de maruz kaldığımız her türlü kimyasal bizi etkiler ama sizi ne kadar etkiler elbet bilinmez. Vücudunuza deri yoluyla temas eden şeyler emilerek kana karışır az miktarda çok miktarda artık neye maruz kaldiydaniz. Bazı şeyleri de hava yoluyla kana karışır. Saç boyasının zararlı olmasının nedeni hem hava hem de emilim yoluyla kana karışıyor olması
Teşekkür ederim 😊

Back
X