Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne denedin yazar misin
Valla yazayım mı yazmayayım mı tereddütte kaldım sonra bir kendini bilmez çıkıp reklam yapıyorsun falan diyor deliriyorumben bir kaç başlıkta bahsetmiştim şu anda vichy nin neogenic serumunu kullandığımdan. Amacım açıklıklarımın kapanması özellikle tepe kısmımdaki. Şimdilik oralarda bariz bir kapanma yok 28 serum vardı kutuda 6 tane kaldı yani ilk ayım bitmek üzere. Üç ay diyorlar tanıtımında bende üç ayı tamamlamayı düşünüyorum. Ama kesin olarak söyleyebilirim ki gördüğüm en büyük etki sizinkisi gibi tüy şeklinde olan saçlarım uzamaya başladı alın ve şakak bölgesinde oldukça farkedilir biçimde hemde. Vichy veya kerastes farketmez ikisinde de aynı içerik bulunuyor 5% STEMOXYDINE o neyse artık. İkisininde tanıtımı aynı zaten iki markadan seçtiğiniz birini kullanabilirsiniz biraz pahalı ama bende uzattı o küçük saçları. Lütfen bir daha kimse bana reklam mı yapıyorsun demesin bakın birbirinden bağımsız iki markadan bahsettim. Gerçi bir kişi suçladı bu şekilde ama çok zoruma gitti ya
![]()
sagolun ya ne kadar ücreti
sen ne denedin yazar misin
Şaka yaptığınızı umuyorumreklammı yapıyosun![]()
sagolun ya ne kadar ücreti
canım sarımsak la zeytinyağını denedin mı
Arkadas bu tuyleri uzatblrmym weya cogaltablrmym cok syrek duruo