Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac cikarma (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dimple62

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
120
1
16
35
Avusturya
Arkadas bu tuyleri uzatblrmym weya cogaltablrmym cok syrek duruo

Eklentiler

• $20131216_175548-1.webp
    $20131216_175548-1.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 853
  • $20131216_175542-1.webp
    $20131216_175542-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 356
  • $20131216_175534-1.webp
    $20131216_175534-1.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 363
  • $20131216_175527-1.webp
    $20131216_175527-1.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 342
ıyıde onlar sacın başladığı noktadaki kısa tüyler..
onlardan herkeste vardır,oyle kısa kısa dururlar..
ne edelım..oyle yaratmış yaradan..

Valla yazayım mı yazmayayım mı tereddütte kaldım sonra bir kendini bilmez çıkıp reklam yapıyorsun falan diyor deliriyorum :37: ben bir kaç başlıkta bahsetmiştim şu anda vichy nin neogenic serumunu kullandığımdan. Amacım açıklıklarımın kapanması özellikle tepe kısmımdaki. Şimdilik oralarda bariz bir kapanma yok 28 serum vardı kutuda 6 tane kaldı yani ilk ayım bitmek üzere. Üç ay diyorlar tanıtımında bende üç ayı tamamlamayı düşünüyorum. Ama kesin olarak söyleyebilirim ki gördüğüm en büyük etki sizinkisi gibi tüy şeklinde olan saçlarım uzamaya başladı alın ve şakak bölgesinde oldukça farkedilir biçimde hemde. Vichy veya kerastes farketmez ikisinde de aynı içerik bulunuyor 5% STEMOXYDINE o neyse artık. İkisininde tanıtımı aynı zaten iki markadan seçtiğiniz birini kullanabilirsiniz biraz pahalı ama bende uzattı o küçük saçları. Lütfen bir daha kimse bana reklam mı yapıyorsun demesin bakın birbirinden bağımsız iki markadan bahsettim. Gerçi bir kişi suçladı bu şekilde ama çok zoruma gitti ya :14:

Valla yazayım mı yazmayayım mı tereddütte kaldım sonra bir kendini bilmez çıkıp reklam yapıyorsun falan diyor deliriyorum :37: ben bir kaç başlıkta bahsetmiştim şu anda vichy nin neogenic serumunu kullandığımdan. Amacım açıklıklarımın kapanması özellikle tepe kısmımdaki. Şimdilik oralarda bariz bir kapanma yok 28 serum vardı kutuda 6 tane kaldı yani ilk ayım bitmek üzere. Üç ay diyorlar tanıtımında bende üç ayı tamamlamayı düşünüyorum. Ama kesin olarak söyleyebilirim ki gördüğüm en büyük etki sizinkisi gibi tüy şeklinde olan saçlarım uzamaya başladı alın ve şakak bölgesinde oldukça farkedilir biçimde hemde. Vichy veya kerastes farketmez ikisinde de aynı içerik bulunuyor 5% STEMOXYDINE o neyse artık. İkisininde tanıtımı aynı zaten iki markadan seçtiğiniz birini kullanabilirsiniz biraz pahalı ama bende uzattı o küçük saçları. Lütfen bir daha kimse bana reklam mı yapıyorsun demesin bakın birbirinden bağımsız iki markadan bahsettim. Gerçi bir kişi suçladı bu şekilde ama çok zoruma gitti ya :14:

reklammı yapıyosun:1::27:

sen ne denedin yazar misin

bak şimdi canım uygula demem sordun diye anlatıyorum zati kelin ilacı yokki:27: kesilmeyen saç uzamaz o kısımlarada hiç makas değmediğii için küsüyo bende bu mantıkla uçlarını çok minik kestim hızımı alamadın bazı yerlerini jilet sürdüm ve diplerine badem yağı, sarımsak, minoksil ve şuan hatırlamadığım bi serum var onu sürdüm:26: yok anam tık yok hala kel aynak :14: gitti paracıklarım bunlar sadece hatırladıklarım canım :43:

reklammı yapıyosun:1::27:
Şaka yaptığınızı umuyorum
sagolun ya ne kadar ücreti

Canım ben yurt dışındayım türkiyedeki fiyatını hiç bilmiyorum internetten araştır istersen. Ben burda 85 euroya almıştım 28 lik kutuyu aslında 89 da olabilir net hatırlamıyorum gerçekten o gün farklı şeylerde almıştım çünkü.

merhaba arkadaşlar aslında bir link vereceğim belki erkek arkadaşınız belki kocanız kardeşiniz bir üye forum sitesinde saç çıkarmış haniinceleyin doktorunuza falan danışın bakın isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X