Saç Kesim Şekilleri saç değişikliği yapmak istiyorum lütfen yardım edin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

HeadBang

* ♥ *
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
5
0
36
İstanbul
arkadaşlar benim saçlarım düz, çok az dalgası var, uçları dalgalı ve de saçlarım düz kesim. Kahküllerim yok. Saçlarım çok gür olduğundan ve de düz olduğu için hep kurdaleli bandanalar takıp saçlarımı kullanabiliyorum. Ben de saçlarımı düzleştirici ile düzleştirmeden de güzel durması için katlı kestirmeye karar verdim ve de perçem kestirmeye ama öncelikle sizlerin de fikrini alayım. Saçlarımı böyle açık bırakınca çok kabarık gözüküyor. Ya da katlı yerine v mi kestirsem diyorum çünkü katlı kestirince kabarır diyorlar, bir arkadaşım önlerine kat yaptır dedi bir türlü karar veremiyorum lütfen yardım edin.

bence kat iyi olur, ancak kesimine göre degisir, katin da cok farkli yapimi var.

link ekleyemiyorum malesef.. resim bulmustum.

2678.jpg

2680.jpg

2683.jpg

tatlım anlattığın saç yapına bu model güzel olur die düşünüyorum

Bence anlatmak yerine resim eklesen daha iyi olurdu, herkesin yüzü saç yapısı farklı belkide bu şekilde daha hoş duruyordur ama biz kadınlar uslanmayız hep değişiklik hep değişiklik :) söylediklerine göre uçlar düz dolayısı ile saçlarının çok canlı olduğunu düşünüyorum çünkü kat ve V kesim kullananlar bir süre sonra normalden daha fazla kırıkla yüzyüze geliyorlar, ayrıca çok gür demişsin düşünsene bu forumda onlarca kişi gür saçlara sahip olmak için uğraşıyor, kabartmak için krepe yöntemlerine kafa yoruyor :) resim eklersin umarım ve bu kararını bir kez daha düşün derim, çoğu zaman doğal hali türlü türlü riske girmekten iyidir derim.

evet ama benim saçlarım çok kabarık duruyor resim yükleyemem şu anda peki saçlarımı v kestirsem saçlarımı örebilir miyim rahatlıkla? ve de toplayabilir miyim?

canım v kesim kullanmıştım ben en kısa katların nerden başladığına bağlı ve saçı azaltıyor doğru
benim saçlarım aşırı düz ve v kesim saçımı az gösteriyormuş meğerse düz kestirdiğim zaman farkettim
kahküller de saçın bi kısmını aldığı için yine saçının çokluğunu götürür
ama benim saçım düz olmasına rağmen evden çıkmadan fırçayla bi fönlemem gerekiyor o hafif kabarık kahkül şeklini alması için
senin dalgalıysa daha çok uğraştırabilir tabi ben yine de tavsiye ederim kahkülü çok seviyorum çünkü:)
ayrıca katlı kesim yaptırp v şeklinde de kestirirsen baya bi saçın azalır ama saçların dalgalıysa kısa katlar daha dalgalanabilir yani dümdüz olması zorlaşır ablamdan biliyorum. bana kalırsa v kesim önlere kat ve kahkül kestir hafif jöleyle de hareketlendirirsin baya sağlıklı görünür

Back
X