Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derisinde boşluk

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
13 üne en erken randevu tarihi o zamana kadar fikirlerinizi almak istedim. Saç kiran değil de alopesi olabilir gibi çünkü saç kiranda deri vıcık olur diye söyledi bir doktor yakınım. Yakındaki saçları tutarsan gelir demişti. Umarım kel kalmam.

Alopesi zaten saç kıran değil mi?

Bilmiyorum ki canım da sıkılmıyor değil acaba çok sıkı topuz yapmaktan da olur mu ki tam o noktada çünkü

Alopesi zaten saç kıran değil mi?
Alopeci tıptaki adı yani türkçesi kellik.sackiran ise halk arasındaki adi.ben sackiran adini sevmiyorum.cahil kesim bulaşıcı sanıyor sackiran diyince.cunku saç mantarıda sackiran gibi onla karıştırıyorlar.mantar bulaşıcı ve kel yerler kızarık ve pullu

Saçımda kaşıntı oluyor yer yer. Pullanma kızarıklık yok. Dökülen saçımı görseniz inanamazsınız resmen avuç avuç. Bu şekilde dökülmeye açıklık normal gibi. Bakalım doktor ne diyecek.

Saçımda kaşıntı oluyor yer yer. Pullanma kızarıklık yok. Dökülen saçımı görseniz inanamazsınız resmen avuç avuç. Bu şekilde dökülmeye açıklık normal gibi. Bakalım doktor ne diyecek.

Spirulina takviyesi tüy dokulmelerine karşı faydalı diye bir araştırma okumuştum vakti zamanında. A vitamini eksikliği de etkili diye biliyorum. Geçmiş olsun.

Iyi günler herkese yaklaşık 2 aydır saçımda dökülme var. Prozinc şampuan kullanıyorum bazen azalıyor ama dökülme devam ediyor. Geçen yılda olmuştu. Krem kullandım geçmişti. Şimdi ise tam tepemde madeni para büyüklüğünde boşluk var ve içinde hiç yeni saç yok. Dümdüz deri. Son zamanlarda çok da stresliyim. Bunu yaşayan iyileşen var mı? Troid denmiş nedenlerine ama tiroid yok bende geçen ay baktirdim. Son haftalarda neredeyse aç yaşıyorum. Boğazımdan geçmiyor yemek acaba ondan mı stres mi bilemiyorum.
Benim ev arkadasim da cok stresli oldugu zaman sizin gibi olmustu. Sanirim sackıran olmussunuz. Arkadasim doktora gitmeden duzelmisti. Siz doktora gidin kisa sürede gecer inş. Gecmis olsun

Gideceğim inşallah sarmısağı da deneyeceğim. Daha önce kaşıma sürmüştüm. Iyi gelmişti.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

Saçkıran diye bir hastalık vardı, o olabilir. İhmal etmeyin, ilgili bir doktora gidin.

Back
X